Kiekkovirtuoosi Michelle Karvinen kunnostautuu myös graafikkona

Michelle Karvisen suunnitelema logo Espoossa pelattaviin naisten mm-kisoihin. (Leijonat.fi / Pasi Mennander)

Ensi huhtikuussa (4. – 14. päivä) Espoossa pelattavien naisten jääkiekon MM-jääkiekon logon suunnittelusta vastaa naisleijonien taitava hyökkääjä Michelle Karvinen.

– Kun mahdollisuus logon suunnitteluun tarjoutui, en epäröinyt hetkeäkään. On huikea juttu saada suunnitella logo oman lajinsa MM-kisoille samalla, kun valmistaudun kisoihin pelaajana, Karvinen totesi.

Logossa kunnioitetaan suomalaista naisjääkiekon legendaa Riikka Välilää, joka myös jatkaa uraansa Espoon turnauksessa. Välilän kantama pelinumero, #13, kuvastaa suomalaista sisua. Suomalaisuuteen logossa puolestaan viittaavat värit ja luonto.

Suomi aloittaa Yhdysvaltoja vastaan

Laitilalaishyökkääjä Susanna Tapani kuulunee Espoossakin Naisleijonien tulosyksikköön. (Leijonat.fi / Pasi Mennander)

Suomi saa ensimmäisessä ottelussaan heti avauspäivänä vastaansa Yhdysvallat. Naisleijonien muut alkusarjavastustajat ovat Venäjä (6.4.), Sveitsi (8.4.) sekä Kanada (9.4.). Yhdysvallat on sekä hallitseva maailmanmestari että olympiavoittaja.

Alkusarjapelien jälkeen välierät pelataan lauantaina 13.4. ja mitalipelit sitten heti sunnuntaina 14.4.. Naisleijonilla on puolustettavanaan pronssiset mitalit sekä Plymouthin MM-kisoista 2017 että Pyeongchangin olympialaisista viime helmikuulta.

Lipunmyynti käyntiin syyskuussa

Kisojen lipunmyynti sekä vapaaehtoishaku käynnistyy jo syyskuussa. Kisojen toteuttamiseen tarvitaan noin 400 hengen organisaatio. Pääosa tuosta määrästä on vapaaehtoisia.

Teksti: Jouni Mikola
Twitter: @JouniMikola
Lähde: Suomen Jääkiekkoliiton tiedote

Comments

comments

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi