Kiekko-Espoo vahvistuu Melotindoksella ja Pajarisella

Team Kuortaneen varakapteenina ja maajoukkueessakin seitsemän peliä pelannut Linnea Melotindos siirtyy Kiekko-Espoon naisten riveihin. Nuori, vasta 18- vuotias Melotindos on pelannut naisten pääsarjassa neljän kauden ajan ja saman ajan IFK Mariehamnin kasvatti on ollut mukana myös maajoukkueputkessa.

– Kuortaneen käynyt maajoukkueen portteja kolkutteleva nuori kahden suunnan hyökkääjä, jolla on hyvä tulevaisuus lajin parissa, Kiekko-Espoon päävalmentaja Sami Haapanen kehui.

Melotindoksen lisäksi espoolaisjoukkueeseen saapuu Vaasan Sportin maalia viime kaudella vartioinut Tiia Pajarinen. Hän vartioi vaasalaisjoukkueen maalia torjuntaprosentilla 90,7 %. Loppukaudesta Pajarinen torjui neljän ottelun verran Hermeksen maalilla naisten Mestiksessä, siellä torjuntaprosentiksi tuli 92 % prosenttia.

– Tiia on kanssa Kuortaneen käyneitä pelaajia ja oli N18- joukkueen ykkösmaalivahti pari kautta sitten. Kuortaneen jälkeen yksi kausi Vaasassa ja nyt sitten tulee haistelemaan etelän tuulia. Muodostaa hyvän kolmikon yhdessä Minja Dufvan ja Erica Jaskarin kanssa, Haapanen kertoi.

Kiekko-Espoon taustaorganisaatiokin saa toivottua vahvistusta, kun Oulun Kärpissä kaudella 2017-2018 hyvää työtä tehnyt fysiikkavalmentaja Viola Kaukonen saapuu Espooseen. Kaukosen lisäksi Kiekko-Espoon valmennusryhmän muodostavat päävalmentaja Sami Haapasen johdolla Timo Löppönen sekä maalivahtivalmentaja Risto Jaakkola.

– Fysiikkavalmennus on tärkeässä osassa ja saamme Violasta Jarmo Törmäsen hyvin alulle saamalle työlle osaavan jatkajan, Haapanen kiitteli.

Viime kaudella EKS Mestiksen riveissä pelanneet Riikka Järvinen ja Anni Montonen nähdään tulevalla kaudella Kiekko-Espoon riveissä, kuten myös Kiekko-Espoon poikajunnuissa sekä osittain naisten mukana pelannut Ada Eronen.

MM-hopeaa voittaneista pelaajista Kiekko-Espoon riveissä jatkavat Nelli Laitinen, Minttu Tuominen, Ella Viitasuo ja Annina Rajahuhta. Jatkamassa ovat myös Rajahuhdan kanssa SM-kultaryhmän ykköskentässä viilettäneet Tinja Haukijärvi ja Emmi Rakkolainen.

– Joukkue pysyy hyvin kasassa ja tästä on hyvä jatkaa menestyksekkään viime kauden jälkeen, Haapanen myhäili.

Suomen menestynein naisten jääkiekkoseura Espoo Blues muuttuu siis Kiekko-Espooksi.

Kiekko-Espoo 2019-2020

Maalivahdit:
Erica Jaskari
Minja Dufva
Tiia Pajarinen

Puolustajat:
Nelli Laitinen
Riikka Järvinen
Minttu Tuominen
Siru Lehtopelto
Ella Viitasuo
Juulia Salonen
Janina Aro
Tea Villilä

Hyökkääjät:
Annina Rajahuhta
Nea Katajamäki
Nea Ruuskanen
Sofia Nuutinen
Anni Montonen
Satu Teräväinen
Ada Eronen
Christine Posa
Reetta Valkjärvi
Tinja Haukijärvi
Emmi Rakkolainen
Linnea Melotindos

Valmennus:
Päävalmentaja Sami Haapanen
Valmentaja Timo Löppönen
MV-valmentaja Risto Jaakkola
Fysiikkavalmentaja Viola Kaukonen

Huoltajat:
Sanna Ponnikas
Juhani Oulejärvi

Teksti: Kiekko-Espoon tiedote / Joni Hilden

Views: 309

Comments

comments

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi