Kauden kehnointa Topteam-Areenalla

Feran sisäpeli oli täysin tukossa Lappajärveä vastaan. (kuva: Jouni Mikola)

Rauman Fera hävisi sunnuntaina todella heikkotasoisessa naistensuperpesisottelussa Lappajärven Veikoille jaksoin 0-2 (0-1, 0-1).

Ottelusta ei todellakaan jäänyt paljon kerrottavaa, sillä siinä tehtiin vain kaksi juoksua ja niistäkin vain toinen tuli lyömällä. Ensimmäisen jakson voittojuoksu syntyi, kun Essi Ritola pääsi vapaataipaleen turvin kotiin.

– Onnistuimme tänään ulkopelissämme loistavasti ja sisällä tuli tehtyä tarvittat juoksut, niin siinä se, totesi Lappajärven ykköspalkittu Emmi Peltola.

– Emme saaneet tänään sisäpeliämme toimimaan ollenkaan, sanaili puolestaan Feran ykköspalkittu Kati Tanhua.

Lappajärvelle historian ensimmäinen kolmen pisteen voitto

Toisen jakson ratkaisu nähtiin kolmannen tasoittavalla, kun Raumallakin muutama vuosi sitten pelannut Piritta Kärnä kotiutti Oona Liimataisen.

Feran sisäpeli oli tänään täysin jumissa, ja sen totesi myös raumalaisten pelinjohtaja Tuomo Pekkala.

– Vaikea siinä on johtaa, kun ei saada ei tilanteita. Sovimme, että pelaamme yksinkertaista peliä ja vielä tauollakin puhuin, että nyt vain ihan rauhallisesti. En todellakaan käsitä, että mitä tänään tapahtui, tokaisi Pekkala.

– Pystyimme tänään nollaamaan kaverin tylyllä ulkopelillä. Kaiken lisäksi tänään tapahtui historiaa, sillä tämä voitto oli meille ensimmäinen kolmen pisteen voitto superin historiassamme, paalutti Lappajärven pelinjohtaja Tero Tuomela.

Palkitut:

Fera:

I: Kati Tanhua
II: Laura Pohjola

Lappajärvi:

I: Emmi Peltola
II: Tanja Tuomela

Teksti: Jouni Mikola
Twitter: @JouniMikola

Comments

comments

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi