Kärpät Liigan tulikuumin

Päättyneen liigaviikon tulikuumimmat löytyvät Oulusta ja Raumalta. Lukon kanadalaissentteri Justin Danforth on huippuiskussa.

1. Kärpät:

Oululaisseura painaa juuri tällä hetkellä ihan omissa sfääreissään, sillä joukkueella on peräti kymmenen (10) ottelun voittoputki. Tuon putken myötä myös sarjajohto on venähtänyt jo kuuteen pisteeseen.

2. Justin Danforth, Lukko

Lukko saalisti kolmen pisteen voitot sekä Sportista että HIFK:sta, ja yksi raumalaisseuran voiton arkkitehdeista oli kanadalaissentteri Justin Danforth, joka nakutti noihin peleihin yhteensä peräti viisi (1+4) tehopistettä.

3. Malte Strömwall ja Miikka Pitkänen, KooKoo

Kouvolaisseura keikkuu sarjataulukossa yhdeksäntenä, mutta kaksikko Strömwall ja Pitkänen puolestaan ovat miehittäneet pistepörssin kärkipaikat. Molemmilla on koossa 17 tehopistettä.

Kylmät:

1. Ässät:

Porissa uidaan tällä hetkellä ja syvällä, sillä patapaidat ovat Liigajumbona yhdeksällä pisteellä. Tilanne on jo sen verran huolestuttava, että päävalmentaja Mikael Kotkaniemen työpaikka on varmasti vaarassa. Toinen asia onkin se, että onko Ässillä varaa antaa potkuja.

2. JYP:

Jyväskylässä ei ole paljon Poria parempia tilanne, mutta on hurrikaanipaidoilla sentään viisi pistettä enemmän. Lauri Merikivi saa varmasti myös miettiä, että miten saa nimekkäästä joukkueestaan enemmän irti.

3. KalPa:

Hyvän alun jälkeen kuopiolaiset ovat sukeltaneet jo kuuden ottelun tappioputkeen. Viimeksi lauantaina Jukurit myöhensi Kalevankankaalla kuopiolaisia peräti 5-1.

Teksti: Jouni Mikola
Twitter: @JouniMikola

Comments

comments

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi