Kari Lehtisalo on Kooveen naisten uusi päävalmentaja

Kooveen naisten liigajoukkueen päävalmentaja vaihtuu, kun Tiina Röning jättää tehtävän. Hän kypsytteli päätöstään päättyneen kauden jälkeen. Uusi päävalmentaja on Kari Lehtisalo, myös kakkosvalmentaja vaihtuu, kun Kim Takala jättää paikkansa. Uutena kakkosvalmentajana aloittaa Juha Kurki.

Kooveen viime kausi päättyi vastoin odotuksia jo puolivälierissä, kun EräViikingit pudotti joukkueen jatkosta.

-Tiesimme tarvitsevamme kakkosvalmentajaa Kim Takalan päätöksen takia ja Kari oli alun perin tarjolla tuohon tehtävään. Halusimme antaa Tiinalle aikaa tehdä oman päätöksensä maajoukkuekiireiden keskellä, siksi kokonaisuuden kasaamiseen meni jonkun verran aikaa, Koovee salibandyn lajijohtaja Juri Jolkkonen kommentoi seuran tiedotteessa.

Uuden valmennustiimin päävalmentaja Kari Lehtisalo on valmentajan ammattitutkinnon suorittanut valmentaja, joka on valmentanut vuosina 2007-2016 eri joukkueita SC Classsicissa. Vuosina 2014-16 Lehtisalo oli mukana Classicin naisten liigajoukkueen valmennustiimissä, josta Karilla on tilillään sekä SM-kultaa että –hopeaa muiden meriittien ohella. Kuluneella kaudella Lehtisalo oli mukana SM-kultaa voittaneen Kooveen B-poikien joukkueen valmennuksessa.

Teksti: Juho Kojima

Lähde: Kooveen tiedote

 

Comments

comments

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi