Kanadalle riitti rutiiniesitys

Kanada nappasi helposti pronssit. (kuva: Joni Hilden)

Kanada nappasi helposti mm-pronssit, sillä Venäjä kaatui Espoon Metro Areenalla maalein 7-0 (2-0, 1-0, 4-0). Pelistä ei jäänyt kauheasti kerrottavaa, sillä niin paljon parempi Kanada oli.

Avauserässä Vaahteralehdet iskivät kahdesti, kun verkkoa Nadezha Morozovan takana pöllyttivät Natalie Spooner ja Jaime Bourbonnais. Tuon lisäksi ei erässä kauheasti tapahtunutkaan, sillä Morozova puuttui peliin kahdeksan kertaa, kun taas virkasisko Genevieve Lacasselle koppeja kertyi vain kolme.

Edelleen pelailua

Toisestakaan erästä ei jäänyt paljon kertomista. No sen verran kuitenkin,että Kanada osui kertaalleen. Tuosta osumasta vastasi Jaime Bourbonnais, joka pamautti kiekon tyylikkäästi takakulmaan.. Torjuntoja Morozovalle kertyi 11, mutta Lacasse ei joutunut töihin kertaakaan.

Kanada ei antanut armoa

Ottelu sai lopullisen ratkaisunsa jo kolmannen erän alkupuolella, kun Loren Gabel pääsi tuikkaamaan kiekon tyhjiin. Tuota maalia edelsi Morozovan totaalin kömmähdys. Viitisen minuuttia myöhemmin tuli lisää, kun Erin Ambrosen laukaus kimposi Jamie Rattrayn luistimesta verkkoon.

Kuutisen minuuttia ennen loppua Ambrose pääsi kuittaamaan ylivoimalla Kanadalle jo kuudennen maalin. Tuosta meni vajaa minuutti, kun Gabel pääsi nokikkain Morozovan kanssa napauttaen kauniilla laukauksella tilanteeksi jo 7-0.

Maalit:

6.08 1-0 Natalie Spooner (Rececca Johnston, Renata Fast)
15.31 2-0 Jaime Bourbonnais (Sarah Nurse)
29.38 3-0 Johnston (Spooner, Nurse)
43.09 4-0 Loren Gabel (Fast)
48.13 5-0 Jamie Rattray (Erin Ambrose, Melodie Daoust) yv
54.21 6-0 Ambrose (Rattray, Brigette Lacquette) yv
55.10 7-0 Gabel (Ann-Sophie Bettez, Jocelyne Larocque)

Torjunnat:

Genevieve Lacasse: 3+0+3 = 6

Nadezha Morozova: 8+11+14 = 33
Anna Prugova: (55.10): – + – + 1 = 1

Jäähyt:

Kanada: 3×2 min

Venäjä: 9×2 min

Teksti: Jouni Mikola
Twitter: @JouniMikola

Views: 296

Comments

comments

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi