Juuso Puustinen siirtyy Keski-Suomeen – Miika Lahti palaa kotiin

JYP jatkaa ahnaana siirtomarkkinoilla, sillä nyt haaviin tarttui viimeksi HIFK:ssa pelannut Juuso Puustinen. Jyväskyläläisseura tiedotti myös, että ikiraataja Miika Lahti palaa kotiin. Puustisen sopimus on kaksivuotinen ja Lahden pahvi kattaa tulevan kauden.

– Juuso on todistanut tasonsa tehokkaana liigapelaajana. Laukaisutaito vaikeistakin asennoista sekä ajoitukset maalin lähellä ovat sarjamme eliittiä. JYPin pelitapa tuottaa runsaasti “juusomaisia kakkostilanteita” vastustajan maalin lähistölle ensimmäisen suorahyökkäystilanteen jälkeen, kertoo JYPin urheilutoimenjohtaja Jukka Holtari.

29-vuotiaalla Juuso Puustisella on takanaan 362 liigaottelua ja niissä tehopisteitä on kertynyt 207 (105+102). Seuroina kuopiolaislähtöisellä Puustisella on ollut KalPa, Blues, HPK ja HIFK. Liigan lisäksi Puustinen teki parin kauden visiitin Pohjois-Amerikkaan ja siellä vyölle tuli 128 AHL-ottelua Milwaukee Admiralsin riveissä. Tehoja niissä syntyi 63 (31+32).

Ikiraataja Lahti palaa Hurrikaanipaitaan

JYP saa myös paluumuuttajan KHL:n Red Stars Kunlunista, kun ikiraataja Miika Lahti palaa Jyväsjärven rannoille. 30-vuotias Lahti on joutunut hoidattamaan pitkäaikasen lonkkavaivansa leikkaushoidolla, eikä seura odota näkevänsä miestä jäällä vielä vuoden 2017 puolella . Lahti on pelannut JYPin riveissä 473 liigaottelua ja merkkauttanut niissä 138 (57+81) tehopistettä.

Teksti: Jouni Mikola, Twitter: @JouniMikola
Lähde: JYPin tiedote

Comments

comments

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi