Josh Kestner ratkaisi Lukolle

Liigan kärkipään kamppailussa Kivikylän Areenalla kohtasivat Lukko ja Kärpät.

Lukko voitti Kivikylän Areenalla keskiviikkona Kärpät maalein 3-2 ja (0-1, 2-1, 0-0, 1-0). Ottelun ratkaisija oli Lukko-hyökkääjä Josh Kestner.

– Kärpät oli alussa niskan päällä. En oikein tiedä, että mistä sekin johtui, että olimme alussa aika pahasti jaloissa, paalutti Lukko-luotsi Marko Virtanen.

Erää oli pelaamatta puolitoista minuuttia, kun Marko Anttila nosti kiekon läpiajonsa päätteeksi yläkulmaan. Anttila riisti kiekon puolustussinisellä ja sen jälkeen mies polkaisi karkuun. Erän toinen tilastomerkintä oli Kärppien Carl Jacobssonin saama kaksiminuuttinen 46 sekuntia ennen erän päätöstä.

Lukko tuli kahden maalin takaa rinnalle

Toista erää oli pelattu kolmisen minuuttia, kun Carl Jacobsson tuplasi oululaisten johdon, mutta tuosta meni ainoastaan pari minuuttia, kun Tomas Pavelkan sivallus rikkoi Lukon kuparisen. Thomas Gregoire toi puolestaan Lukon rinnalle erän 13. minuutilla. Kumpikaan ei onnistunut lisäämään maalitiliään ylivoimamahdollisuudestaan.

Yleisöön menevää kiekkoa

Kolmatta erää oli pelattu kolme minuuttia, kun Kärpät pääsi ylivoimalle. Lukko kuitenkin pystyi tappamaan tuon oululaisten hetken. Lukkokaan ei onnistunut omasta ylivoimastaan erän puolivälissä. Jatkoaikaa oli pelaamatta kaksi minuuttia ja 11 sekuntia, kun Josh Kestner laukoi voiton kotijoukkueelle.

– Tulimme todella hyvin sarjankärkijoukkuetta vastaan peliin mukaan, mutta toisessa erässä menetimme vähän otetta. Kolmannessa sitten pelasimme taas mallikkaasti ja olisimme mielestäni ansainneet enemmän kuin pisteen, mutta tulosta täytyy kunnioittaa, paalutti Kärppien päävalmentaja Lauri Marjamäki.

Maalit:

18.22 0-1 Marko Anttila
23.13 0-2 Carl Jacobsson (Joel Olkkonen, Teemu Turunen)
25.26 1-2 Tomas Pavelka (Samuli Piipponen, Kim Nieminen)
32.19 2-2 Thomas Gregoire (Josh Kestner, Niclas Almari)
63.49 3-2 Josh Kestner (Julius Mattila, Almari)

Torjunnat:

Artjom Zagidulin: 9+6+9+1 = 25
Leevi Meriläinen: 8+8+11+1 = 28

Jäähyt:

Lukko: 3×2 min
Kärpät: 4×2 min

Yleisöä:

3 274

Illan muut pelit:

Ilves – Ässät 0-1 ja (0-0, 0-0, 0-0, 0-1)
Ratkaisija: Ian Mccoshen 60.27
Jukurit – Sport 5-2 (0-0, 3-2, 2-0)

Teksti ja kuva: Jouni Mikola
Twitter: @JouniMikola

Views: 37

Comments

comments

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi