Jokerit nappasi riveihinsä Kärppien huippupuolustajan

Helsingin Jokerit on ollut todella aktiivinen KHL:n siirtomarkkinoilla. Seura ilmoitti perjantaina, että viime kaudella Oulun Kärpissä pelannut puolustaja Jakub Krejčík on solminut kaksivuotisen sopimuksen Jokerien kanssa. Tshekin maajoukkueen luottopuolustaja on pelannut Liigassa myös Rauman Lukon paidassa.

-Jokerit on yksi parhaista organisaatioista KHL:ssä, joka on Euroopan paras liiga, ja toivon tämän ympäristön kehittävän minua edelleen pelaajana. Olen ollut Suomessa jo kaksi vuotta ja viihtynyt erinomaisesti. Kotimme Prahassa ei ole kaukana, mikä on erityisen hyvä asia nyt, kun odotamme perheemme esikoista. Tunnen David Sklenickan, Marko Anttilan ja Julius Junttilan entuudestaan ja uskon sopeutuvani hyvin joukkueeseen, Krejčík kommentoi siirtoaan uuden seuransa verkkosivuilla.

Krejčík, 28, pelasi viime kaudella Oulun Kärpissä Liigassa ja teki 44 pelissä 8+22=30 pistettä, joilla oli sarjan puolustajien pistepörssissä sijalla seitsemän. Tehotilaston lukema +29 oli Liigan viidenneksi paras ja keskimääräinen peliaika 22 minuuttia 19 sekuntia neljänneksi kovin. Kauden päätteeksi puolustaja nimettiin Liigan All Star -kentälliseen. Hän oli lisäksi Tshekin mukana kaikissa kolmessa EHT-turnauksessa, joissa teki yhdeksässä pelissä tehot 2+3=5.

Toissa kaudella puolustaja edusti Rauman Lukkoa ja on ehtinyt pelata urallaan aiemmin myös KHL:ssä Lev Prahan ja Medvescak Zagrebin riveissä sekä SHL:ssä Örebron paidassa. KHL:ssä hänellä on vyöllä 86 ottelua pistein 4+17=21.

-Krejčík on todella monipuolinen pelaaja, jolta löytyy liikkuvuutta, taitoa sekä fyysisyyttä ja joka pystyy pelaamaan niin yli- kuin alivoimaakin. Hän on ottanut isoja kehitysaskeleita viime vuosina ja oli Liigan ykköspakki sekä Tshekin maajoukkueen kärkipuolustajia EHT-peleissä menneellä kaudella, kertoo Jokereiden GM Jari Kurri.

Teksti: Juho Kojima

Lähde: Jokerien tiedote

Kuva: Jokerit

Comments

comments

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi