Jokerit katkaisi kotitappioiden sarjan

Jokerit musersi vihdoin ja viimein kotivoiton neljän tappiollisen ottelun jälkeen, kun Torpedo Nizhny Novgorod kaatui 4-2. Ratkaisevan kolmannen maalin teki Steve Moses ja siihen syötön antoivat Jesper ja Nicklas Jensen.

– Kontrolloimme lähes koko ottelun ajan ja otimme voiton. Meillä on ollut vaikeita aikoja kotona, mutta nyt voitimme.  Se on hyvä alku. Nyt siirrymme eteenpäin ja katsomme kohti playoffseja, Jensen totesi.

Vaikka takana oli neljän heikomman kotiottelun rupeama, niin kokonaisuutena kausi on mennyt joukkueella hyvin ja syksyllä se oli jopa sarjan parhaita kotijoukkueita. Jokereiden päävalmentaja Lauri Marjamäki ei ole huolissaan siitä, että tähän kotirupeamaan sattui vähän heikompi jakso.

– Välillä pelataan pikkaisen suoraviivaisemmin ja nöyremmin tuolla vieraissa. En kuitenkaan löydä siihen mitään isompaa. En tiedä tekeekö sarjataulukko sen, kun ihmismieli on vähän sellainen, että ollaan vähän eikä tiedetä, miten aletaan. Pelaajia on tullut sairastuvalta, niin onhan siinä monta kysymystä varmaan, Marjamäki analysoi.

– Totta kai voitto oli tärkeä. Me ollaan hyvin pelattu kotona, mutta neljä viimeistä on tullut turpaan, mutta hyvä päättää tämä viikko tähän voittoon.

Jokereiden tammikuun viimeisessä kotiottelussa tehtiin myös historiaa, sillä tanssityttöjen sijaan lavalla huseerasivat Hunksit. Helsinkiläisseura vietti harvinaislaatuista Ladies Nightia.

Jokereiden kausi jatkuu tiistaina Ufassa, kun vastassa on Salavat Julaev. Tammikuu päättyy Novosibirskissa Sibiriä vastaan torstaina. Seuraavan kerran Jokerit pelaa kotona vasta 14. helmikuuta Severstal Tsherepovetsia vastaan.

Teksti ja kuvat: Joni Hildén

Views: 242

Comments

comments

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi