Jalonen huolissaan Jokereiden voitottomuudesta

Dynamo Moskova kuritti Jokereita KHL-ottelussa Helsingissä 2-1- voitollaan. Ratkaisu nähtiin ottelun toisessa erässä, jossa Martins Karsums vei vierailijat johtoon erän puolivälissä. Vain kuusi sekuntia myöhemmin Artjom Fjodorov vei Dynamon kahden maalin karkumatkalle.

– Meidän pelisuunnitelmamme onnistui, kuten haluttiin. Takaiskumaali oli epäonninen, mutta kaiken kaikkiaan olen tyytyväinen suoritukseemme, Dynamo Moskovan päävalmentaja Sergei Oreshkin kommentoi ottelun jälkeen.

Kahden maalin karkumatka riitti moskovalaisille, vaikka Marko Anttila onnistuikin kaventamaan ottelun kolmannen erän alussa. Voittoja Jokereiden olisi pikku hiljaa saavutettava, sillä sarjasijoitus, kun 17 kierrosta on pelattu, on vasta kahdeksas. Jokerit on tasapisteissä kaksi ottelua vähemmän pelanneen HK Vitjazin kanssa. Eteenpäin HK Sotšiin on eroa jo neljä pistettä.

– Tietenkin, jos pelejä ei voita, niin täytyy olla huolissaan. Kyllähän se haastavammaksi tekee, että pelaajia puuttuu todella paljon. Tämä on normaalia valmentajan arkea, sen verran kauan tässä ollut mukana, että ei sinällään mitään uutta ole, Jokereiden päävalmentaja Jukka Jalonen harmitteli.

Helppoa ei Jokereilla tule olemaan seuraavissakaan otteluissa, kun joukkueella on edessä vieraskiertue. Loukkaantumissuma on suuri eikä helpotusta ole tulossa edessä oleviin otteluihin. Vielä kun ne pelataan Pietarissa SKA:ta, Moskovassa ZSKA:ta ja Tsherepovetsissa Severstalia vastaan, niin vaikeaa tulee olemaan pisteiden saaminen vajaalla miehityksellä.

Teksti: Joni Hildén

Views: 349

Comments

comments

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi