Ilveksen vastine some-kohuun

Ilves laati vastineen muun muassa sosiaalisessa mediassa kohua aiheuttaneeseen työnhakuilmoitukseen. Tiedotteen mukaan kohu perustuu virhelliseen tulkintaan.

– Rekrytoinnin taustalla oleva Ilves Media Group on Ilvekseen ja jääkiekkoon intohimoisesti suhtautuvien henkilöiden vapaaehtoisryhmä. Ryhmä toimii yhteistyössä Ilves-Hockey Oy:n kanssa, Ilves Media Groupin tiedotteessa todetaan.

Mediatiimi on toiminut aikaisemmin Poika Kotiin Oy:n nimissä ja se on vastannut Ilves.com-verkkosivuston mediatuotannosta vuodesta 2001.

– Nykyisen ryhmän taustalla ei ole osakeyhtiötä tai yhdistystä ja se toimii itseohjautuvasti eli sillä on oma hallinto ja omat toimintaperiaatteensa. Ryhmään kuuluvat aktiiviset henkilöt ovat oma-aloitteisesti halunneet tarjota osaamistaan kannattamalleen seuralle, tiedotteessa jatketaan.

Tiedotteen mukaan ryhmään kuuluminen perustuu täysin vapaaehtoisuuteen ja omaan innostuneisuuteen ja siitä voi erota milloin tahansa. Tähdentävät myös sitä, että Ilves.com on toiminut viime vuosina eräänlaisena median harjoittelupaikkana ja sitä, että vapaaehtoistyö on yksi suomalaisen urheiluelämän kivijaloista.

Teksti: Jouni Mikola, Twitter: @JouniMikola
Lähde: Ilves-Hockey Oy:n tiedote

Comments

comments

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi