Huuhkajat valittu ratkaisupeleihin – Loukkaantumishuolet painavat Kanervaa

Pienistä loukkaantumishuolista huolimatta Markku Kanerva saa jalkeille iskukykyisen joukkueen Liechtensteinia ja Kreikkaa vastaan.

Suomen jalkapallomaajoukkue kohtaa EM-karsintaottelussa 15. marraskuuta Helsingin Telia 5G Areenalla Liechtesteinin. Ottelun panoksena on paikka ensi kesän jalkapallon EM-kisoissa. Huuhkajille kisapaikkaan riittäisi kaksi pistettä jäljellä olevasta kahdesta ottelusta.

– Ilman muuta lähtökohtana on kotiyleisön edessä ottaa se kisapaikka. Pelkällä sanomisella se ei tule, vaan pitää myös tehdä. Meidän täytyy päästä pelillisesti omalle tasolle ja poimia samat asiat, mitkä tehtiin vieraspelissä Liechesteinia vastaan, maajoukkueen päävalmentaja Markku Kanerva totesi.

Kanerva julkaisi keskiviikkona joukkueen, jolla Suomi lähtee kisapaikkaa metsästämään Liechtensteinia ja Kreikkaa vastaan pelattavista lohkon viimeisistä otteluista. Pieniä muutoksia edellisiin peleihin oli tullut. Mukaan on noussut loukkaantumisista kärsineet Paulus Arajuuri ja Tim Sparv, kuten Sportin Maailma jo aiemmin keskiviikkona kertoi.

– Meillä on ollut pieniä loukkaantumishuolia ja viime pelissä pelanneet Lassi Lappalainen sekä Jere Uronen ovat nyt poissa. Molemmilla on nilkkavamma. Albin Granlund oli viimeksi mukana. Hänellä on takareiden kanssa ongelmia. Kun tarkemmin tutkitaan sitä vammaa, on vielä mahdollista hänen tulonsa joukkueeseen, Kanerva luetteli.

Joukkueeseen on nimetty nyt 22 pelaajaa, mutta päävalmentajan mukaan sitä tullaan täydentämään vielä yhdellä tai kahdella pelaajalla.

Suomi kohtaa Liechtensteinin loppuunmyydyllä Telia 5G Areenalla perjantaina 15. marraskuuta kello 19.

Teksti ja kuva: Joni Hildén

Views: 172

Comments

comments

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi