Huuhkajat menetti voiton loppuhetkillä

Suomi joutui tyytymään tasapeliin Kansojen liigan avausottelussaan Bosnia-Hertsegovinaa vastaan. Ottelu päättyi numeroihin 1-1 (1-0). Vieraiden tasoitusosuma tuli aivan loppuhetkillä.

– Yleisö oli hienosti meidän mukana, mutta tämmöistä jalkapallo on. Voitto oli lähellä ja olihan tuossa Bosnian maalitilanteessa paitsiokin lähellä, totesi päävalmentaja Markku Kanerva.

Huuhkajat sai rangaistuspotkun aivan ensimmäisen neljävitosen loppuhetkillä, kun Sanjin Prcic blokkasi kädelleen Rasmus Schüllerin laukauksen. Erotuomari Nick Walsh tarkisti tilanteen kuitenkin videolta ja sen jälkeen skotti osoitti palloa pilkulle sekä Pricicille keltaisen kortin. Tuomitun rankkarin Teemu Pukki veti vuorenvarmasti vasempaan alakulmaan, kun taas Ibrahim Sehic aavisti oikealle.

Bosnia tasoitti aivan loppuhetkillä

Toista puoliaikaa oli pelattu vain minuutin verran, kun Jere Uronen voittaa pääpallotilanteen 100-0 ja sen jälkeen Pukki pääsee laukomaan, mutta kuti painuu ohi. Tunnin pelin jälkeen Bosnialla oli huippupaikka, mutta Leo Väisäsen maailmanluokan blokki pelasti tilanteen kulmapotkuksi. Erotuomarin antamaa lisäaikaa oli pelattu kolmisen minuuttia, kun Smail Prevljak tasoitti pelin.

– Meillä oli paljon tilanteita ja pallonhallintaa ja sitten kaveri teki maalin tuohon loppuun, harmittaa paljon, sanaili Nikolai Alho Yle Urheilulle.

Maalit:

45+1 1-0 Teemu Pukki (rp)
90+3 1-1 Smail Prevljak

Kokoonpanot:

Suomi: Hradecky | Uronen, O’Shaughnessy, Ivanov, L. Väisänen, Alho | Kamara, Schüller (62. Lam), Nissilä (62. Taylor) | Pukki (Källman), Lod (78. Forss)

Bosnia-Hertsegovina: Sehic | Kolasinac, Hadzikadunic (83. Prevjlak), Ahmedhodzic, Gazibegovic (67. Hotic) | Prcic, Pjanic (57. Gojak), Hadziahmetovic | Krunic (57. Menalo), Dzeko, Stevanovic

Teksti: Jouni Mikola
Twitter: @JouniMikola

Views: 44

Comments

comments

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi