Muhammed Gumuskaya laukoi Fenerbachin voittoon – HJK:lla on kuitenkin kaikki vielä omissa käsissä

HJK taisteli torstaina Istanbulissa hienosti Fenerbachia vastaan, mutta lopulta Eurooppa-liigan karsintakierroksen ensimmäinen osaottelu ratkesi Muhammed Gumuskaya laukomaan maaliin, ottelu päättyi siis 1-0 (0-0). Tästä on kuitenkin hyvä jatkaa viikon kuluttua Bolt Areenalla pelattavaan toiseen osaotteluun

HJK:lla oli ensimmäinen hyvä paikka reilun kahdenkympin jälkeen, kun Jair pääsi tykittämään vapaapotkun jälkeen 16-alueelta, mutta brassin laukaus painui taivaan tuuliin. Pallonhallinta oli odotetusti Fenerbachilla, mutta Mesut Özilin sivuverkkoon osunutta laukausta lähemmäs ei joukkue päässyt. HJK:n paikat olivat harvassa, mutta Roope Riski iski muutaman kerran nopeasti vastahyökkäyksiin.

Toista neljävitosta oli pelattu viitisen minuuttia, kun Janne Saksela pelasti HJK:n lähes varmalta takaiskulta ja jatkotilanteesta sitten Luiz Gustavo laukoi pallon reilusti yli maalin. Ottelua oli peli reilu tunti, kun Muhammed Gumuskaya laukoi 16-rajalta ja poikkiputken kautta pallon Jakob Tånnanderin selän taakse.

Maali:

67. 1-0 Muhammed Gumuskaya (Ferdi Kardioglu)

Kokoonpanot:

Fenerbache: Bayindir | Szalai, Aziz, Tisserand | Novak (67. Güler), Luiz Gustavo, Sosa, Osayi-Samuel (62. Sangare) | Özil (62. Gumuskaya), Zajc, Kahveci (55. Kadioglu)

HJK: Tånnander | Murillo (87. Peltola), O’Shaughnessy, Moren, Saksela | Ri. Riski (64. Browne), Jair, Sparv (81. Väänänen), Hostikka (81. Benissan) | Valencic (87. Olusanya), Ro. Riski

Teksti: Jouni Mikola
Twitter: @JouniMikola

Views: 84

Comments

comments

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi