Hiirikoski ratkaisijan roolissa Tshekki pelissä – “Me nautitaan tästä mahdollisuudesta pelata kotikisoja”

Huonon Kanada- pelin jälkeen Suomi nousi voittoon Tshekkiä vastaan. Alku näytti vähän hakemiselta ja toisen erän alkuun tullut tshekkiläisten avausmaali loi pienen pelon, että näinkö pelit päättyvät, mutta sitten nousi kaksikko Michelle Karvinen- Jenni Hiirikoski esiin ja toivat Suomen tasoihin.

– Kova peli oli. Tshekki pelasi hienosti, kuten on koko turnauksen pelannut ja antoi kovan vastuksen tänään. Jaksettiin uskoa omaan tekemiseen, vaikka kaveri meni johtoon. Saatiin luotua tarpeelliset paikat ja pantiin sisään, Hiirikoski totesi.

Karvinen sekä myös Hiirikoski tuntuivat olevan todellisella pelipäällä ja olihan pääarkkitehteina Suomen nousussa tappioasemasta 3-1˗ voittoon. Karvinen teki ensimmäisen ja syötti toisen ja kolmannen, kun taas Hiirikoski syötti kaksi ensimmäistä ja teki viimeisen.

– Kyllä se on tuo Leijonasydän, joka tässä joukkueessa sykkii. Me nautitaan tästä mahdollisuudesta pelata kotikisoja ja nämä ovat meille tärkeitä pelejä, Hiirikoski mietti.

Suomi kohtaa seuraavaksi Kanadan lauantaina. Välieräottelun asetelmat ovat selkeät, Kanada lähtee peliin ennakkosuosikkina. Varsinkin kun katsoo tiistain ottelun tulosta, niin hätäisimmät voisi sanoa, että Suomella ei ole mitään saumoja. Jääkiekossa mikään ei ole kuitenkaan varmaa ennen kuin summeri viimeisen kerran soi.

– Katsotaan vähän videoita ja parannetaan siitä edellisestä pelistä. Varmasti kamppailupelaaminen ja syöttely pitää saada uudelle tasolle, Hiirikoski pohti.

Teksti ja kuva: Joni Hildén

Comments

comments

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi