HIFK nappasi Lucas Lession – kaksi hyökkääjää try-outille

Helsingin IFK:n hyökkäys vahvistuu, kun seura tiedotti tehneensä ensi kautta kattavan sopimuksen hyökkääjä Lucas Lession kanssa. 25-vuotias kanadalainen edusti viime kaudella sekä Dinamo Riikaa että Kunlun Red Starsia.

Lessio on pelannut urallaan 165 AHL-ottelua ja niissä tehopisteitä on kertynyt 108 (55+53). Mieheltä löytyy vyöltään myös 41 NHL-ottelua tehoin 4+3 = 7.

– Lessio on nopea ja hyvän laukauksen omaava urheilullinen ja tavoittellinen pelaaja. Pelaajalta löytyi ne ominaisuudet joita joukkueeseen etsimme. Lucas halusi tulla pelaamaan Suomeen ja IFK:hon, kommentoi IFK:n urheilujohtaja Tobias Salmelainen.

Helsinkiläisseuraan saapuvat lisäksi kahden ja puolen kuukauden mittaiselle try-out -jaksolle hyökkääjät Henrik Koivisto sekä Ilmari Pitkänen.

– Kesällä tuli vähän jobinpostia loukkaantumisten kanssa ja tuoreet try-out sopimukset varmistavat sen, että pääsemme heti maanantaista alkaen harjoittelemaan täydellä vahvuudella, sanoo Salmelainen.

Tällä hetkellä IFK:lla on 33 sopimuspelaajaa, mutta heistä osa pelaa ensi kauden joko A-nuorissa tai IFK:n yhteistyöseura Jokipojissa.

– Haemme edelleen keskushyökkääjää ja puolustajaa.

Teksti: Jouni Mikola
Twitter: @JouniMikola
Lähde: HIFK Hockeyn tiedote

Comments

comments

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi