HIFK julkaisi joukkueensa – Santala palaa Liigaan

HIFK julkaisi tulevan kauden joukkueensa. Hankinnoista nimekkäimmät ovat paluun Suomeen tekevä Tommi Santala sekä Jypissä läpimurtonsa kahden viime kauden aikana tehnyt Antti Suomela.

– HIFK ollut aina paha vastustaja. On hienoa, että ikkuna nyt avautui tänne ja saan liittyä joukkueeseen, Suomela totesi.

Helsinkiläisjoukkueeseen liittyy myös Oulun Kärppiä edustanut Juho Keränen, joka oli mielissään mahdollisuudesta päästä pelaamaan HIFK:n paidassa.

– Hienoa päästä pelaamaan Suomen hienoimpaan seuraan, parhaiden fanien eteen, Keränen iloitsi.

 

Keräsen, Santalan ja Suomelan lisäksi joukkue vahvistuu muun muassa Johan Motinilla ja Tobias Winbergillä. Yksi seuraan uutena tuleva pelaaja on Aleksi Laakso. Seinäjoelta kotoisin oleva Laakso on edustanut aiemmin Liigassa Bluesia, HPK:ta ja Sportia. Siitä huolimatta miehellä on ollut punainen sydän jo pienestä pitäen.

– Tämä oli kyllä pikkupojan unelman täyttyminen. Minulta löytyy jopa joskus pienenä poikana hommattu HIFK-huivi, Laakso paljasti.

– Ei tosiaan tarvinnut kauan miettiä, kun tilaisuus tarjoutui.

HIFK:n viime kauden joukkueesta jatkavat muun muassa koko maalivahtikolmikko ja kesken viime kauden helsinkiläisseuraan siirtynyt Teemu Tallberg. Jatkosopimuksen on sorvannut myös fanien yksi suosikkipelaajista, järkälemäinen Joe Finley.

– Uusien pelaajien mukana tulee erikoistilanneosaamista ja johtajuutta, HIFK:n urheilujohtaja Tobias Salmelainen kuvaili.

HIFK aloittaa valmistautumisen uuteen kauteen 21. toukokuuta.

Teksti: Joni Hildén

Comments

comments

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi