Nick Malik nollasi Lukon Äijänsuolla – Heikki Liedes osui kerran kouvolalaisílle

Lokakuisen tiistai-illan kiekkoviihteenä oli Lukko - KooKoo.

Lukko sai vastaansa tiistai-illan liigakamppailussa KooKoon. Kouvolaisjoukkueen riveissä nähtiin myös Lukon viime kapteeni Heikki Liedes sekä maalivahti Oskari Setänen. Ottelu päättyi KooKoon voittoon maalein 3-0 (1-0, 1-0, 1-0).

– Saimme jonkinlaisen alun peliin, mutta sitten siihen tuli alivoimamaalimaali ja vähän muutakin. Vähän jäi harmittamaan, kun notkahti liian helpolla. Lopussa yritimme kyllä, mutta peli meni jo siinä vaiheessa, paalutti Lukko-luotsi Marko Virtanen.

Otteluun lähdettäessä Lukon Mikko Petman oli kolmen ottelun maaliputkessa. KooKoon maalille luisteli puolestaan 19-vuotias tulevaisuuden lupaus Nick Malik, jonka isä Marek pelasi urallaan 691 NHL-ottelua. Erää oli pelattu noin 15 minuuttia, kun KooKoo iski alivoimamaalin Lukon sähläyksen jälkeen, viimeistelijänä tuossa toimi Kimi Koivisto.

Pari minuuttia ennen erän loppua nähtiin episodi, missä KooKoon Oskari Manninen sai kaksi minuuttia koukkaamisesta ja Lukon Matthew Abtille vihellettiin puolestaan huitomisesta viisi minuuttia ja automaattinen pelirangaistus.

Sekavaa kiekkoa

Toista erää ehdittiin pelata puolitoista minuuttia, kun Kasperi Ojantakanen tuplasi kouvolalaisten johdon Samuli Ratisen esityöstä. Lukolla oli erän puolivälissä hirveä paine ja kiekko kävikin pariin otteeseen maaliraudoissa, mutta ei siis sisäpuolella.

0-2-maalin jälkeen Lukko hallitsi näennäisesti, mutta KooKoo purki nöyrästi kiekkoa päätyyn. Erässä Lassi Lehtinen torjui viisi kertaa ja Malik kolme.

Kolmatta erää ehdittiin pelata 17 sekuntia, kun Heikki Liedes vei kouvolaiset jo 3-0-johtoon. Peli ehkä vähän lässähti tuon KooKoon kolmannen osuman jälkeen, mutta olihan siinä Lukon nuori puolustaja Noel Pietilä lähellä ensimmäistä liigamaaliaan, mutta kaveri ajautui röyhkeän nousun jälkeen vähän liian lähelle ja Malik pääsi napauttamaan kiekon lavasta.

– Erittäin tyytyväinen, kun saimme ehjän 60-minuuttisen. Tämä oli hyvä nousu heikon Tappara-pelin jälkeen. Tyytyväinen erikoistilannemaaleihin sekä koko kentällisen luomaan osumaan, sanaili KooKoon päävalmentaja Olli Salo.

Maalit:

14.48 0-1 Kimi Koivisto (Leevi Aaltonen) av
21.27 0-2 Kasperi Ojantakanen ( Samuli Ratinen, Peetro Seppälä) yv
40.17 0-3 Heikki Liedes (Seppälä, Kim Strömberg)

Torjunnat:

Lassi Lehtinen: 10+5+6 = 21
Nick Malik: 11+3+11 = 25

Jäähyt:

Lukko: 1×2 min + Matthew Abt 5+20 min
KooKoo: 2×2 min

Yleisöä:

2 951

Illan toinen ottelu:

Jukurit – TPS 3-0 (1-0, 1-0, 1-0)

Teksti ja kuva: Jouni Mikola
Twitter: @JouniMikola

Comments

comments

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi