Happee mokasi pelaajasiirrossa “Saimme kesken matkan kuulla pelikelvottomuudesta”

Vantaan Energia Areenalla Happee haki voiton 10-4- lukemin EräViikingeistä. Vaikka jyväskyläläiset juhlivat ottelua voitolla, niin reissu Vantaalle ei sujunut täysin ilman ongelmia, sillä Markus Laakso putosi kokoonpanosta jo matkan aikana.

– Saimme kesken matkan kuulla, että Laaksolla ei ole ottelussa vielä pelioikeutta. Hänen siirtonsa astuu voimaan vasta 21.9, Happeen päävalmentaja Mikko Lehto selvensi.

Laakso ei olisi alkuperäisen suunnitelmankaan mukaisesti pelannut sunnuntaina entistä seuraansa EräViikinkejä vastaan, vaan Miro Tuomala oli merkitty kokoonpanoon pelaavaksi maalivahdiksi jo valmiiksi. Papereiden puuttuessa Laakso ei voinut edes pukea otteluun, jolloin Happeella ei ollut ottelussa edes varamaalivahtia. Lehto saikin pieniä ylimääräisiä sydämentykytyksiä, kun Tuomala jäi hetkeksi maahan makaamaan yhteentörmäyksen päätteeksi.

– Kyllä siinä sydän pomppasi aika syvälle kurkkuun, Lehto myönsi.

Tuomala oli ottelussa mies paikallaan ja piti EräViikingit ottelussa kurissa. Monta sinimustien yritystä mies esti jo pelkällä isolla koollansa. Happeen seuraava ottelu pelataan 23.9 Jyväskylän Monitoimitalossa OLS:ää vastaan. Silloin myös Markus Laakso on pelikelpoinen.

Teksti: Joni Hildén

Kuva: Salibandyliiga

Comments

comments

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi