Hannes Þór Halldórsson torjui Islannille pisteen

Islanti taisteli väkisin pisteen Lionel Messin johtamalta väkivahvalta Argentiinalta. Ottelu Moskovan Spartak-stadionilla päättyi 1-1 (1-1). Ottelun ykkösnimi oli rankkarin torjunut Hannes Þór Halldórsson

Ensimmäinen vartti oli vauhdikasta ja kuten odotettua, niin Argentiina piti palloa. Kahdenkymmenen peliminuutilla kohdalla alkoikin sitten tapahtumaan, kun ensin Sergio Agüero kääntyi pilkun tietämillä nopeasti ja iski kuin kobra pallon Hannes Þór Halldórssonin selän taakse. Tuosta ehti kulua vain nelisen minuuttia, kun Alfreð Finnbogason onnistui argentiinalaispuolustuksen keskeltä tasoittamaan pelin.

Jatkossakin Argentiina hallitsi peliä, mutta lisäosumia se ei saanut. Islannin hyökkäykset oli harvassa, mutta pari kertaa se pääsi uhittelemaan tosissaan Willy Caballeron vartioimaa maalia.

Hannes Þór Halldórsson torjui Lionel Messin

Reilu tunti oli ottelua takana, kun Argentiinalle tuomittiin rangaistuspotku. Lionel Messi asettui sitä laukomaan, mutta Hannes Þór Halldórsson aavisti hienosti Messin aikeet ja torjui laukauksen.

Jatkossakaan ei muutosta tapahtunut, sillä Argentiina painoi päälle, ja Islanti puolusti omaa maaliaan kaikin keinoin. Islannin isokokoinen puolustus piti huolen siitä, että argentiinalaisilla ei ollut kivaa 16-alueella.

Islannin tärkein mies oli ehdottomasti maalivahti Halldórsson, sillä torjuihan mies rankkarinkin.

Maalit:
19. 1-0 Sergio Agüero
23. 1-1 Alfreð Finnbogason

Kokoonpanot:

Argentiina: Caballero | Tagliafico, Rojo, Otamendi, Salvio | Di Maria (75. Pavoni), Mascherano, Biglia (54. Banega), Meza (84. Higuaįn) | Agüero, Messi

Islanti: Halldorsson | Sævarsson,Arnason, Sigurðsson, Magnusson | Guðmundsson (63. Gįslason), Gunnarsson (76. Skulason), Hallfredsson, Bjarnason | Sigurdsson | Finbogason(89. Sigurdason)

Teksti: Jouni Mikola
Twitter: @JouniMikola

Views: 150

Comments

comments

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi