Feran ajatukset taisi olla jo pudotuspeleissä

Fera kaatoi Mynämäen Vesattaret Top Team -Areenalla supervuoron jälkeen.

Rauman Fera kaatoi keskiviikkona Top Team -Areenalla sarjajumbo Mynämäen Vesattaret jaksoin 2-1 s (3-1, 1-3, 1-0). Raumalaisilla taisi olla olla mielessä ensi viikolla alkavat pudotuspelit.

Ensimmäisellä jaksolla Fera iski kahteen ensimmäiseen vuoropariin yhteensä kolme juoksua ja sen myötä jakso oli aika pitkälti siinä. Raumalaisista mailan varressa onnistuivat Meea Lehtinen ja Fanny Lahtinen. Kotiin puolestaan kipaisivat Miia Tervonen ja Tinja Töyrylä. Lisäksi Jasmin Andreasen sai kävellä kotiin vapaataipaleen turvin.

Vesattarien kavennus syntyi toisen tasoittavalla, kun Jaana Marjamäki-Kekola tuli kotiin harhaheiton seurauksena.

– Tänään meni jännäksi. Pudotuspeleissä uskoisin, että mikäli Kirittäret pääsee valitsemaan ensin, niin he ottavat Kempeleen. Sen jälkeen sitten Tampere tai Pori ottaa meidät, tuumi Tervonen.

Feran peli yski

Toisella jaksolla ensimmäisen aloittavalla Mynämäki meni johtoon, kun Iida Järvinen kotiutti Riina Korkiamäen. Fera tuli tasoihin, kun joukkueen lyöjäjokeri Eveliina Kesti onnistui jälleen kerran. Kotiin puolestaan kipaisi Tervonen.

Neljännen aloittavalla vieraat iskivät kaksi juoksua, kun mailan varressa onnistuivat Oona Rantomaa ja Sini Haataja. Kotiin noiden lyöntien seurauksena ehättivät Henna Nurmi ja Jessika Sihvonen. Fera ei onnistunut enää ja niinpä edessä oli supervuoro.

Yksi juoksu riitti Feralle

Mynämäki ei onnistunut tekemään juoksua omalla sisävuorollaan. Fera puolestaan onnistui. Ratkaisu tuli akselilta Lehtinen – Andreasen, ensinmainittu löi ja jälkimmäinen juoksi.

– Tänään taisi joukkue joukkue miettiä jo pleijareita, totesi joukkueen kakkospelinjohtaja Marko Lomppi.

Lomppi oli hieman erimieltä kuin Tervonen, sillä hän uskoi, että jyväskyläläiset voivat kyllä valita heidätkin.

– Ei sitä koskaan tiedä, että mitä se “Nalle” Viljanen ajattelee, mietiskeli Lomppi.

Feralla on vielä runkosarjan loppuun tiukka vieraspuristus, kun ensin perjantaina joukkue matkaa Poriin Pesäkarhujen vieraaksi. Porista sitten matka jatkuu Vaasan kautta Kempeleelle, siellä sitä sitten taisteellaankin lauantaina siitä, että kumpi on seitsemäs ja kumpi kahdeksas.

Palkitut:

Fera:
I: Meea Lehtinen
II: Julia Ruoho

Vesattaret:
I: Riina Korkiamäki
II: Jessika Sihvonen

Teksti: Jouni Mikola
Twitter: @JouniMikola
Kuva: Jouni Mikola

Comments

comments

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi