EräViikinkien naisjoukkue vahvistuu

EräViikinkeihin vahvistuksia Lahdesta. (kuva: EräViikingit/Sara Oinas)

Naisten Salibandyliigajoukkue EräViikingit vahvistuu merkittävästi tulevaksi kaudeksi, kun Juulia Kataja, Jenny Kettunen, Iina Latvala, Sofia Mittentag sekä Cira Virta liittyvät helsinkiläisjoukkueeseen.

Perjantain julkaisujen jälkeen ErVin joukkueessa on yhteensä 24 nimeä, mutta myöhemmin on luvassa vielä muutama pelaaja lisää. Yhdeksän viime kauden ErVi-pelaajaa pelaavat seurassa myös kaudella 2019 – 20. Nuo yhdeksän ovat Milla Jaatinen, Laura Hämeen-Anttila, Anni Räsänen, Sara Suur-Hamari, Aino Tuokkola Lotta Varakas, Amanda Nyberg, Hanna Pukero sekä Elina Niemelä.

Huhtimo jatkaa

Vastuuvalmentajana jatkaa edelleen Markus Huhtimo. Valmennustiimin täydentävät Timo Suonpää, Marko Vaittinen, Pi Liljelund, Tony Bäcksbacka sekä Jouni Hämäläinen.

– Tämän kauden tulos ei tyydytä. Nyt ollaan mietitty, mitä pitää tehdä tulevaan. Olemme tehneet selkeitä päätöksiä, me halutaan kilpailullisuutta lisää. Me halutaan joukkueeseen sellaisia ihmisiä, jotka haluavat mennä eteenpäin ja kehittyä eikä vain pelata. Jos tulet treeneihin ns. parkkivalot päällä, saattaa olla penkkikomennus tiedossa. On ollut positiivista huomata, että meillä on vetoa ja pelaajat haluavat tulla meille. Me puolestaan haluamme kehittää kansainvälisen tason pelaajia ja nämä nimet tässä listalla ovat sellaisia tyyppejä, jotka haluavat menestyä, kertoo Huhtimo.

Kataja, Kettunen, Latvala ja Mittentag siirtyvät Helsinkiin Lahden Pelicansista. Nelikosta Latvala on paluumuuttaja, joka pelasi vain menneen kauden lahtelaisseurassa. Virta on puolestaan äärimmäisen lahjakas 15-vuotias puolustaja, joka pelasi menneen kauden A- tyttöjen SM-sarjaa SB-Pro/LoSB:n riveissä.

– Erittäin mielenkiinnolla odotan Virtaa. Hän tulee mukaan tähän ja haastaa meidän ns. runkopelaajia ja uskon että myös pystyy siihen, avaa Huhtimo.

Teksti: Jouni Mikola
Twitter: @JouniMikola
Lähde: EräViikinkien tiedote

Views: 274

Comments

comments

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi