EräViikinkien miesten liigajoukkueen uusi päävalmentaja on Bengt Lodenius

EräViikingit kertoi keskiviikkona, että seuran miesten edustusjoukkueen uudeksi päävalmentajaksi on nimitetty Bengt Lodenius. Hänen sopimuksensa on mallia 2+1.

Lodenius on toiminut menneellä kaudella LASB:in valmennusryhmässä, Hänellä on kokemusta sekä SSV:stä että Tapanilan Erästä. Hän valmensi aiemmin EräViikinkien miesten Akatemiaa, joten EräViikinkien puitteet ovat hänelle tutut. Viime kauden valmennustiimikin pysyi melko hyvin kasassa, kun Tomi Rastas, fysiikkavalmentaja Jukka Lehto ja maalivahtivalmentaja Tony Bäcksbacka jatkavat ryhmässä. Uutena valmentajana aloittaa Joni Hiltunen.

-Urheilullinen haaste tässä kiinnostaa. On hieno paikka päästä kokeilemaan siipiä ja tämä on hieno ympäristö toimia. Täällä on tuttuja kavereita, joiden kanssa olen aiemmin toiminut, sitä odotan todella innolla, Bengt Lodenius totesi EräViikinkien haastattelussa.

EräViikinkien urheilujohtaja Joonas Naava avasi seuran tulevien vuosien tavoitteita.

-Haluamme olla Top 4-joukkue Salibandyliigassa. Haluamme olla siellä omavaraisesti, haluamme uskoa omiin pelaajiimme. Pelaajiemme täytyy todella haluta edustaa EräViikinkejä. Meidän täytyy uskaltaa tehdä asioita eri tavalla, Naava linjasi.

Uuden päävalmentajan julkistuksen yhteydessä kerrottiin myös, että Jani Kukkola on solminut kahden vuoden jatkosopimuksen EräViikinkien kanssa.

Teksti: Juho Kojima

Kuva: Sara Oinas

 

 

 

 

Views: 227

Comments

comments

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi