Classicille ja Happeelle murskavoitot – SalBalle täysi pistepotti Oulusta

Classicin kolmikko Vänttinen, Pylsy ja Salin tehokkaina LaSB:ia vastaan. (kuva Esa Takalo)

Salibandyliiga pyörähti miesten osalta käyntiin sunnuntaina ja avauskierrokselta voittajina kentältä poistuivat Happee, SPV, Classic, SalBa ja Steelers.

EräViikingit koki kovia kotiavauksessaan taipuen Happeelle peräti 4-10 (0-3, 3-3, 1-4). Jyväskyläläisten tehokkaimmat oli kahden maalin miehet Jami Manninen, Juuso Heikkinen, Mika Moilanen ja Vili Liponen.

Seinäjoella puolestaan oli tiukkaa, kun SPV kohtasi Tampereen Kooveen. Voitto jäi lakeuksille numeroin 5-4 (3-1, 1-2, 1-1). Seinäjokisten maaleista vastasivat Jari Hankkio kahdesti, Henri Myllymäki, Jukka-Pekka Pelto-Arvo ja Sami Koski. Kooveen viimeistelijät oli puolestaan Tuomas Aho, Jasse Kuusisto, Riku Reunamäki ja Samuli Salomaa.

Classic puolestaan murskasi LaSB:n numeroin 10-4 (3-0, 4-1, 3-3). Classicin tehokkain oli Lassi Vänttinen, joka nakutti tehot 3+2. Vänttisen lisäksi myös Joonas Pylsy saalisti viisi tehopistettä (2+3). Muut tamperelaisten maalisepot oli Sami Johansson kahdesti, Eemeli Salin, Albert Koskinen ja Eetu Sikkinen. Lammilaisilta onnistuivat Miikka Pentikäinen, Tuure Ailio, Joni Puolakka ja Joonan Surakka. Puolakka ja Surakka osuivat ensimmäistä kertaa Salibandyliigassa.

Oulun Kastellin urheilutalossa isäntäjoukkue OLS taipui Rauman SalBalle numeroin 3-7 (2-2, 0-2, 1-3). Koirapaidoilta onnistuivat Jani Lehtoniemi, Mikko Viitanen, Joni Rokosa, Tomi Lahti, Antti Vuorinen, Niko Kaerla ja Erik Härkönen. Isänniltä onnistuivat Valtteri Parviainen kahdesti ja Petri Niemelä.

Steelers kaatoi kotonaan TPS:n jatkoajalle venyneessä ottelussa numeroin 4-3 (2-3, 1-0, 0-0, 1-0). Hämeenlinnalaisten suuri sankari oli kolme maalia viimeistellyt Ville Lastikka ja sen yhden teki Timo Johansson. Turkulaisten maalintekijät puolestaan oli Olli Kinnunen kahdesti ja Jani Hyytiäinen.

Teksti: Jouni Mikola
Twitter: @JouniMikola

Comments

comments

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi