Blue Jackets-luotsi vaatii joukkueeltaan taklauksia

Columbus Blue Jackets lähtee perjantaina haastamaan hallitsevaa Stanley Cup-voittajaa Colorado Avalanchea. Ottelu pelataan Tampereella, joka on Blue Jackets-hyökkääjän Patrik Laineen kotikaupunki. Jo torstaina avoimissa harjoituksissa Laineen suosio nousi esille, mutta illalla on odotettavissa vielä kovempi mekkala, kun Nokia Areena on täynnä Laineen kannattajia.

– Se tullaan näkemään, millainen vaikutus sillä on, mutta onhan tämä kokemus ollut jo tähän mennessä oikein positiivinen. Voit valittaa aikaeroista ja matkustaminen, tämä on ihan hullua, mutta tämä mahdollisuus meille tulla tänne. Korpi (Joonas Korpisalo) ja Patrik ovat täältä, mutta koko joukkueelle tämä on uskomaton kokemus, Blue Jackets-luotsi Brad Larsen toteaa.

Blue Jackets on viihtynyt Suomessa näiden päivien aikana ja joukkue on ehtinyt näkemään ja kokemaan jo paljon asioita.

– Ihmiset ovat olleet uskomattoman upeita meitä kohtaan ja ruoka on ollut erinomaista. Todella ystävällistä kohtelua olemme saaneet. Tänä iltana on varmasti mahtava tunnelma ja voimme siitä vain nauttia, Larsen kiittelee.

Blue Jacketsin yksi suurimmista tähdistä on ehdottomasti Patrik Laine. Laine on suurennuslasin alla varsinkin tänä viikonloppuna, koska mies pelaa kotikaupungissaan Tampereella. Hänelle pelaaminen Suomessa NHL-seuransa kanssa ei ole ensimmäinen, sillä hän oli Helsingissä viimeksi Winnipeg Jetsin kanssa. Pelaaminen kotikaupungissaan on silti vielä erilaisempi kokemus. Larsen laskeekin paljon Laineen varaan.

– Odotan hänen tekevän parhaansa. Hänen tehtävänsä on laukoa kiekkoja maaliin ja sitä odotan hänen tekevän, Larsen sanoo.

Vastassa on kovan luokan joukkue, hallitseva mestari Colorado Avalanche. Helppoa iltaa ei ole tiedossa, mutta sitä ei varmaan kukaan odotakaan. Larsenilla on selkeä visio siitä, millaista peliä hän toivoo joukkueeltaan Nokia Areenalla näkevänsä.

– Meidän on taklattava tänään paremmin. Jos emme taklaa, tulee Colorado tuhoamaan meidät, Larsen tietää.

NHL Global Seriesin ottelu Tampereen Nokia Areenalla alkaa perjantaina kello 20.

Teksti ja kuvat: Joni Hildén

Views: 25

Comments

comments

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi