Antti Parviaisesta Jääpalloliiton uusi puheenjohtaja

Suomen Jääpalloliiton kevätkokous valitsi lauantaina 21.5. puheenjohtajaksi porvoolaisen Antti Parviaisen. Parviainen korvaa tehtävässä Jari Kettusen.

Parviainen toimii puheenjohtajana seuraavat kaksi vuotta. Liiton varapuheenjohtaja Jukka Koskinen jätti kokouksessa myös eronpyyntönsä ja hänet korvaa helsinkiläinen Ida Buure.

– Suomen Jääpalloliitto on edellisen puheenjohtajan johdolla ottanut isoja harppauksia eteenpäin. Monella sektorilla on kuitenkin vielä tehtävää ja lähden innolla viemään kapulaa eteenpäin. Sydämeltäni olen aina jääpalloihminen ja yhteisön avulla uskon että saame hyviä tuloksia aikaiseksi, sanoo tuore puheenjohtaja.

Liittohallitukseen seuraavaksi kaksivuotiskaudeksi valittiin uudelleen erovuoroinen Markus Saukkonen (Lappeenranta). Liittohallituksessa jatkavat myös Mika Mutikainen (Helsinki) sekä Petri Siivo (Lappeenranta). Uusiksi jäseniksi erovuoroisten Tuomo Partasen sekä Eino Leisimon tilalle valittiin Timo Helavuori (Pori) ja Martti Lousti (Pori).

Ida Buuren tultua valituksi varapuheenjohtajaksi, niin kevätkokous valitsi hänen tilalleen helsinkiläisen Joni Hildenin yksivuotiskaudeksi.

Kevätkokouksessa vahvistettiin muun muassa tilinpäätös sekä hyväksyttiin toimintakertomuksen ja päätettiin muista sääntömääräisistä asioista.

Liiton kurinpitolautakunta sai myös uuden kokoonpanon. Uudeksi puheenjohtajaksi valittiin Saku Knuuti ja varsinaisiksi jäseniksi Timo Aaltonen ja Tero Tuhkanen. Ensimmäiseksi varajäseneksi valittiin Esko Tammilehto ja toiseksi varajäseneksi Niklas Skog. Kurinpitolautakunnan toimintakausi on kaksi vuotta.

Teksti: Jouni Mikola
Lähde: Suomen Jääpalloliiton tiedote
Twitter: @JouniMikola

Comments

comments

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi