Anthony Joshua tyrmäsi raskaansarjan MM-ottelussa Aleksandr Povetkinin – voittamaton Tyson Fury: “He ovat luusereita”

Brittiläinen raskaansarjan nyrkkeilytähti Anthony Joshua puolusti onnistuneesti WBA-, IBF- ja WBO-liittojen mestaruuksia kotiyleisönsä edessä, Lontoon Wembleyllä. Paikanpäällä oli 80 ooo silmäparia. 

Anthony Joshua tyrmäsi seitsemännessä erässä 39-vuotiaan venäläisen Aleksandr Povetkinin. Tappio oli venäläisen ammattilaisuran toinen (34 voittoa), kun taas voittamaton Joshua otti 21 tyrmäysvoittonsa 22 matsista. Ottelun jälkeen britti kehui vastustajaansa.

–  Povetkin on todella kova haastaja, ja hän todisti sen tänään. Olisi voinut viedä seitsemän, yhdeksän tai ehkä 12 erää saada hänet pois pelistä, mutta tähtäin oli ottelun voittamisessa, Joshua sanoi Sky Sportsin haastattelussa.

Välittömästi matsin jälkeen Joshuan maanmies Tyson Fury, joka tunnetaan kovista lausunnoistaan, latoi sosiaaliseen mediaan videon, jossa hän kertoi oman mielipiteensä.

– Uskon, että nyt on turvallista sanoa, että AJ ja hänen tiiminsä eivät tule ikinä ottelemaan minua vastaan.

– He ovat luusereita, jotka ryöstävät Britannian nyrkkeilyfaneilta suurimman ottelun. He eivät maininneet minua ottelun jälkeen, vain Deontay Wilderin ja Dillion Whyten.

– He pelkäävät minua. Minäkin välttelisin itseäni, jos olisin heidän kengissään, hän kertoi videollaan.

Ammattilaisurallaan Fury ei ole vielä kärsinyt yhtään tappiota, 27 voittoa (19 tyrmäystä). Hän kohtaa seuraavassa ottelussaan joulukuun alussa juuri amerikkalaisen Wilderin, joka on tappioton WBC-liiton mestari ja voittanut 40 ottelustaan peräti 39 tyrmäyksellä.

Teksti: Marko Taininkoski

Twitter: @DaddyCool_80

Comments

comments

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi