Alkavalla kaudella tarjoamme koripalloa ja jalkapalloa Amerikan tyyliin

Sportin Maailma seuraa alkavalla kaudella NBA:n ja NFL:n tapahtumia. Seuraamme molempien liigojen tärkeimpiä kamppailuja ja otamme kantaa kauden polttavimpiin uutisiin rapakon takaa.

NBA:n osalta keskitymme tietenkin Lauri Markkasen edustaman Chicago Bulls joukkueeseen. Markkanen aloitti uransa NBA:ssa vuosi sitten. Hän nousi kauden aikana yhdeksi joukkueensa avainpelaajaksi pistekeskiarvolla 15.2. Bulls aloittaa kautensa 18. lokakuuta vierasottelulla Philadelphia 76ersia vastaan.

Tietenkin seuraamme myös supertähti Lebron Jamesin otteita, kun hän aloittaa uuden vaiheen urallaan siirtymällä Los Angeles Lakersin vahvuuteen. Liigan suurin mestarisuosikki tälläkin kaudella on Stephen Curryn johtama Golden State Warriors. NBA:n runkosarja alkaa 16. lokakuuta.

Seuraamme myös amerikkalaista jalkapalloa. NFL:n runkosarja alkaa torstaina 6.9. viime kauden mestarin Philadelphia Eaglesin ja Atlanta Falconsin kohtaamisella. Eagles on tälläkin kaudella suurin ennakkosuosikki, mutta New England Patriots asettaa kovan haasteen pelinrakentajansa Tom Bradyn johdolla. Patriots on NFL:n kestomenestyjä, joka on tottunut voittamaan, mutta joukkueen yllä ei ole enää samanlaista sädekehää kuin aikaisemmin.

Teksti: Juho Kojima

Comments

comments

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi