Xhaka ja Shaqiri upottivat Serbian

Sveitsi voitti upealla toisen puoliajan kirillään Serbian Kaliningradissa pelatussa ottelussa numeroin 2-1 (0-1).

Ottelu oli ehtinyt vanheta vain viitisen minuuttia, kun Aleksandar Mitrović puski oikealta tulleen keskityksen verkkoon. Maalin jälkeen Mitrovićilla oli paikka tehdä toinenkin osuma, mutta ei onnistunut.

Mitä pidemmällä puoliaika eteni, niin myös Sveitsi sai paremmin ja paremmin juonesta kiinni. Ensimmäisellä neljävitosella laukaukset meni Serbialle luvuin 11-8, mutta pallonhallinta oli Sveitsillä 69 prosenttisesti.

Sveitsi tuli rinnalle ja meni ohi

Toista puoliaikaa oli pelattu seitsemisen minuuttia, jolloin Granit Xhakan kierteinen pommi vastapalloon meni vastustamattomasti ohi Vladimir Stojkovićin ja näin peli oli tasan.

Sveitsin Xherdan Shaqiri karkasi läpiajoon, kun 90. minuuttia oli jo täyttynyt. Läpiajonsa päätteeksi mies ujutti pallon Stojkovićin taakse. Duško Tošić yritti loppuun asti estää Shaqiria, mutta ei siis onnistunut.

Lohko E on ennen viimeisiä pelejä erittäin kiireinen, sillä vain Costa Rica on ulkona jatkosta.

1.Brasilia 2 1 1 0 3-1 3
2.Sveitsi 2 1 1 0 3-2 3