Varamiehisestä Jokereista ei ollut SKA:n kaatajaa

Pietarin SKA vei 4-1 voiton varamiehisestä Jokereista Helsingissä. Jokerit joutui lähtemään otteluun ilman suurinta osaa vakiokokoonpanon pelaajista, koska he olivat altistuneet koronavirukselle vieraspelireissulla ja joutuneet karanteeniin.

– Kyllä me kaikki lyötiin sinne likoon. Vähän kolmannessa erässä alkoi näkymään, että kapealla mentiin tänään. Ei auta valittaa, jokainen teki sen, minkä pystyi tänään, Lauri Marjamäkeä tuurannut A-junioreiden luotsi Tero Määttä pohti Viasatin TV-lähetyksessä.

Jokereiden riveissä KHL-debyyttinsä SKA:ta vastaan teki Suomi-sarjan Porvoon Huntersissa alkukauden pelannut Mika Partanen. Liigaa Helsingin IFK:n ja Jukureiden riveissä 334 ottelua pelannut Partanen vastasi myös helsinkiläisjoukkueen ottelun ainoasta osumasta.

– Ammattilaisuraa on sen verran takana. Ei tuo tempo ihan shokkina tullut, Partanen mietti.

Huntersissa Partanen on tehnyt viisi maalia ja antanut kahdeksan maalisyöttöä. Hän on viidessä ottelussa kerännyt 13 pistettä. Sunnuntaina Jokerit julkaisi Partasen liittyvän joukkueeseen koeajalle yhdessä Joonas Järvisen ja Matias Myttysen kanssa.

– Hieno fiilis oli päästä pelaamaan, kun ei tiedä pääseekö enää toista kertaa KHL:ään, Partanen tuumasi.

Partanen on pelannut Porvoossa ylläpitääkseen pelikuntoaan ja se tuli hyvin esille myös

Hartwall Arenalla pelattavissa Jokereiden ja SKA:n kohtaamisissa ei yleensä tunnelmaa puutu, mutta tällä kertaa vallitsevan tilanteen vuoksi, sitä ei ollut kovin paljoa havaittavissa. Osan tunnelmasta ovat aiemmin tuoneet vierasjoukkueen kannattajat, jotka tällä kertaa puuttuivat.

Jokereiden pelit jatkuvat torstaina Magnitogorskissa Metallurgia vastaan.

Teksti ja kuvat: Joni Hildén

Comments

comments

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi