Union Berlin väänsi KuPSin jo puolessa tunnissa siltaan – Taiwo Awoniyi ottelun arkkitehti

KuPSin ja Union Berlinin kamppailu pääsystä Konferenssiliigan lohkovaiheeseen taisi päättyä jo ensimmäisessä osaottelussa, sillä berliiniläiset voittivat ottelun tyrmäävästi maalein 4-0 (3-0).

Union Berlin avasi sähäkästi, kun Tymoteusz Puchacz nousi vasemmalta keskittäen vitosen alueelle suoraan Taiwo Awoniyin jalkaan ja siitä pallo menikin sitten Johannes Kreidlin selän taakse. Vajaa puolituntia oli pelattu, kun Max Kruse iski ylivoimahyökkäyksen päätteeksi pallon takakulmaan ja pari minuuttia myöhemmin Awoniyi iski illan toisensa.

Heti toisen neljävitosen alkuminuuteilla oli kuopiolaisella paikka, kun Aniekpeno Udoh keskitti Janis Ikaunieksille vitosen alueelle, mutta latvialaisen pusku ei onnistunut. Savolaisten paras paikka siunaantui 75. minuutille, kun keskitys sivuvaparista liukui vähän liian pitkälle. Union Berlin oli toisella puoliajalla jo aika kylläinen ja tyytyikin suojelemaan 3-0-johtoaan. Pari minuuttia ennen täyttä aikaa Rangel pääsi avoimeen paikkaan, mutta Andreas Luthe sai torjuttua laukauksen kulmapotkuksi. Tuon kulmurin jälkeen Henri Toivomäki pääsi puskemaan, mutta pusku suuntautui poikkiputkesta yli maalin. Erotuomarin antamaa lisäaikaa oli pelattu kolmisen minuuttia, kun Andreas Voglsammer viimeisteli loppunumerot 4-0 Cedric Teuchertin esityöstä.

Maalit:

7. 0-1 Taiwo Awoniyi (Tymoteusz Puchasz)
29. 0-2 Max Kruse (Awoniyi)
31. 0-3 Awoniyi (Kruse)
90+3 0-4 Andreas Voglsammer (Cedric Teuchert)

Kokoonpanot:

KuPS: Kreidl | Carrillo, Niba (46. Udoh), Ricardo, Toivomäki, Uzochokwu (46. Aspegren) | Popovitch, Sebban, Boateng (80. Vidjeskog) | Ikaunieks (80. Haarala), Väyrynen (46. Rangel)

Union Berlin: Luthe | Baumgartl, Knoche, Friedrich | Puchacz (72. Giesselmann) , Haraguchi (72. Ingvartsen), Khedira, Öztunali (87. Teuchert), Trimmel | Kruse (60. Voglsammer), Awoniyi (60. Becker)

Teksti: Jouni Mikola
Twitter: @JouniMikola

Comments

comments

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi