TV5 näyttää ensi kaudella valittuja Liigan otteluita

Telia ja Discovery ovat solmineet yhteistyösopimuksen, joka tuo valittuja Liigan otteluita ja koosteohjelmia TV5-kanavalle.

Telian ja Discovery Networks Finlandin yhteistyön myötä osa Liigan otteluista tullaan näyttämään Discoveryn TV5-kanavalla. Valittujen otteluiden lisäksi Telia tuottaa Discoverylle jääkiekkoaiheista viikko-ohjelmaa, jossa katsojat pääsevät maistamaan Telian Liiga-tiimin tunnelmia sekä otteita viikon pelien kohokohdista.

Teliasta vakuutetaan, että fanien palaute otetaan huomioon tulevan kauden suunnittelussa.

-Pyrimme parhaalla mahdollisella tavalla huomioimaan tätä kullanarvoista palautetta kunnianhimon tasosta tinkimättä, Telian Head of hockey Olli-Pekka Takanen kertoo.

Discovery Networks Finlandin urheilupäällikkö Antti Haajanen kehuu Liigan tulevan kauden kokonaisuutta.

-Jääkiekko on Suomen suosituin urheilulaji, ja olemme iloisia, että voimme Telian kanssa yhteistyössä nostaa Liigan sille kuuluvalle tasolle. Olympialaisten jääkiekkolähetykset olivat TV5:lle valtava menestys, joten haluamme jatkaa jääkiekon esittämistä TV5:lla. Discovery on avoin uudenlaisille tavoille toimia. Olympialaisissa alilisensioimme oikeuksia Ylelle, ja nyt rakennamme Liigan näkyvyyttä yhdessä Telian kanssa, Haajanen sanoo.

Teksti: Juho Kojima

Lähde: Telian tiedote

 

Views: 313

Comments

comments

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi