Tulevana viikonloppuna Nurmijärvellä pelataan kansainvälistä huippusalibandyä

Suomen naisten salibandymaajoukkue pelaa tulevana viikonloppuna EFT-turnauksessa, joka järjestetään Nurmijärven Klaukkalassa. Tapahtuman näyttämönä toimii tänä vuonna avattu Arkadia-halli. Turnaukseen osallistuvat Suomen lisäksi Ruotsi, Sveitsi ja Tšekki.

Tapahtuman teemana on ”Saavu sinivalkoisissa”.

– Arkadia-halliin tulee fanipiste, jossa voi muun muassa taiteilla oman fanikylttinsä ja maalauttaa kasvoihinsa Suomen liput, kertoo EFT-järjestelyistä vastaava Salibandyliiton tapahtumakoordinaattori Henri Pelkonen Salibandyliiton tiedotteessa.

Tulevan viikonlopun turnaus on lähtölaukaus uudelle kisaprojektille, maajoukkueen valmentaja Markus Huhtimo kertoo.

-Tulee hieno tapahtuma, kun päästään Suomen mestari SB-Pro:n halliin pelaamaan EFT-turnausta. Varmasti tiedossa on vauhdikkaita tilanteita, käytännössä saamme uudelle kisaprojektille pelillisen startin, Huhtimo pohtii.

Samalla hän muistuttaa, että turnauksen ajankohta asettaa omat haasteensa, koska sarjakausi päättyi viime viikonloppuna.

-Onhan tämä pelaajille kova setti, kun osa joukkueen pelaajista päätti sarjakautensa viime viikonlopun Superfinaaliin, ja nyt pitää ladata akut uusiin peleihin, Huhtimo kuvailee asetelmaa.

Mutta usko Suomen joukkueen asenteeseen on kova.

-Kokemuksesta voin sanoa, että meidän naiset ovat valmiina antamaan kovan vastuksen joka ottelussa.

Yksi Suomen joukkueen pelaajista on EräViikingeissä pelaava Daniela Westerlund. Hän toteaa, että turnauksesta pitää pystyä nauttimaan, koska tämän tason otteluita ei pelata joka päivä.

-Varmasti hieno ja kovatasoinen turnaus tulossa, ja vielä kotiyleisön edessä. Meillä on hyvä joukkue koossa. Kiva päästä vääntämään taas muita maailman kärkijoukkueita vastaan. Kaikki pelit tulevat olemaan kovia, joita ei ihan liian usein pääse pelaamaan. Pitää muistaa nauttia näistä kansainvälisen tason otteluista, Westerlund painottaa.

Hän ei ole asettanut turnaukseen mitään erityisiä tavoitteita. Kun pelataan Suomelle, silloin taistellaan viimeiseen asti.

-Varsinaisesti en ole asettanut itselle mitään suurta tavoitetta. Lähden turnaukseen sillä asenteella, että olen valmis mihin rooliin tahansa. On hienoa pukea taas vuoden tauon jälkeen Suomi paita päälle! Kentällä aion antaa kaikkeni, Westerlund sanoo intoa puhkuen.

TAPAHTUMAOHJELMA

Perjantai 27.4.
10:00 Ovet ja lipunmyynti avautuvat
11:00 Ruotsi – Tšekki (koululaisottelu)
17:30 Ovet ja lipunmyynti avautuvat
18:30 Sveitsi – Suomi

Lauantai 28.4.
14:30 Ovet ja lipunmyynti avautuvat
15:30 Sveitsi – Ruotsi
18:30 Suomi – Tšekki

Sunnuntai 29.4.
10:00 Ovet ja lipunmyynti avautuvat
11:00 Tšekki – Sveitsi
14:00 Suomi – Ruotsi

LIPPUJEN HINNAT

Päiväliput (pe-la)
Aikuinen: 12 €
Lapset (4-15 vuotta) ja alennusryhmät: 9 €

Päiväliput (su)
Aikuinen: 15 €
Lapset (4-15 vuotta) ja alennusryhmät: 11 €

Turnausliput
Aikuinen 32 €
Lapset (4-15 vuotta) ja alennusryhmät 24 €

Teksti: Juho Kojima

Lähde: Salibandyliiton tiedote

Kuva: Salibandyliiga

 

 

 

 

 

 

Views: 112

Comments

comments

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi