Timo Rajalan ja Lukon tiet eroavat

Rauman Lukon toimitusjohtaja Timo Rajala jättää seuran kuluvan kauden jälkeen. Lukko aloittaa uuden toimitusjohtajan etsinnän välittömästi julkisella haulla.

Rajala toimi raumalaisseuran johdossa peräti 14 vuoden ajan ja tuona aikana Lukon liiketoiminta miltei kolminkertaistui.

– On ollut erittäin hienoa työskennellä nämä vuodet ammattiurheilun johdossa. Nyt on sopiva aika alkaa tekemään jotain muuta, kun Lukko on mielestäni siinä kunnossa ja vaiheessa, että tehtävä on mukava siirtää seuraajalle, kertoi Rajala.

– Timo on tällä hetkellä virkaiältään kokenein toimitusjohtaja Liigassa ja on hoitanut pestiään hyvin ja ammattitaitoisesti monella eri mittarilla. Ymmärrämme kuitenkin, että nyt on aika kääntää työelämässä uusi lehti. Ajan hetki ratkaisulle on myös Lukon kannalta sopiva ja se antaa riittävästi aikaa uuden toimitusjohtajan rekrytointiin sekä perehdytykseen, sanoo Lukko Oy:n puheenjohtaja Ari Salmi.

Salmen mukaan Contineo-konserniin kuuluvalla Lukolla on loistavat mahdollisuudet ja resurssit kehittyä ja kasvaa suomalaisen huippujääkiekon tavoitteiden mukana. Nyt avautuu aktiiviselle ja innovatiiviselle toimitusjohtajalle mahdollisuus toteuttaa itseään ja rakentaa tulevaisuutta edustamalleen liigaseuralle, jolla on erittäin vahva yhteisön tuki takanaan.

– Ammattijääkiekkoilu Suomessa ja kansainvälisestikin kaipaa liiketoiminnallisesti lisää ideoita säilyttääkseen asemansa Suomen seuratuimpana urheiluna. Tuorein ajatuksin varustettu uusi toimitusjohtaja tuo näkemyksiä ja toimintatapoja, joita Lukko tulee tarvitsemaan pysyäkseen kehityksen kärjessä, Salmi jatkaa.

Teksti: Jouni Mikola
Lähde: Rauman Lukko Oy:n tiedote
Twitter: @JouniMikola

Comments

comments

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi