THN: Jääkiekon miesten MM-kisat peruttu

MM-kisat perutaan, Liiga ja Jokerit pelaavat tyhjille katsomoille. Koronavirukset vaikutukset näkyvät urheilumaailmassa sekä Suomessa että kansainvälisesti.

Miesten jääkiekon MM-kisat on peruttu. Asiasta kertoi torstaina arvostettu pohjoisamerikkalainen jääkiekkolehti The Hockey News. Virallinen vahvistus tulisi THN:n mukaan tulevina päivinä. Kisat oli tarkoitus pelata Sveitsissä toukokuun 8.-24. päivä. Aiemmin ehdittiin jo peruuttamaan Naisten MM-kisat, jotka oli tarkoitus pelata huhtikuussa Kanadassa Halifaxissa.

MM-kisojen peruminen on hyvin poikkeuksellista, sillä kisat on jätetty pelaamatta ainoastaan sota-aikana. Aiemmin kisoja ei pidetty myöskään olympiavuosina, mutta vuodesta 1989 lähtien miesten MM-kisat on pelattu joka vuosi. Kisat peruutetaan koronaviruksen vuoksi.

Koronavirus on aiheuttanut peruuntumisia myös muita, sillä Italian, Sveitsin ja Saksan liigat ovat päättyneet koronan vuoksi. Jääkiekon miesten Liigan kaksi viimeistä runkosarjan ottelua pelataan tyhjille katsomoille. Samoin Jokerit tulee pelaamaan kotiottelunsa tyhjille katsomoille.

Sportin Maailman saamien tietojen mukaan myös Jääkiekkoliitto pohtii sarjojensa keskeyttämistä.

Osa NHL-seuroista on päättänyt pelata tyhjille katsomoille ja keskustelua käydään myös NHL-kauden keskeyttämisestä.

Teksti ja kuva: Joni Hildén

Comments

comments

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi