Tappara lähetti Lukon kesälomalle

Kättelyjen vuoro, Tappara lähetti Lukon lomille neljällä maalin voitolla. (kuva: Jouni Mikola)

Lukon kausi päättyi keskiviikkona puolivälieriin, kun Tappara oli voittanut raumalaiset neljännen kerran yhden maalin erolla. Numerot Kivikylän Areenalla olivat 1-2 (1-2, 0-0, 0-0).

Ensimmäisessä erässä tehtailtiin kolme maalia neljään minuuttiin ja 21 sekuntiin. Kahdesta ensimmäisestä vastasi Tappara. Kirvesrintojen onnistujat olivat Antti Erkinjuntti ja Otto Rauhala. Tuon Rauhalan osuman jälkeen Lukon maalilla torjuntavastuu siirtyi Oskari Setäselle.

Tapparan toisesta maalista kului vain reilu minuutti, kun Aaro Vidgrenin syöttö maalille lipui Tappara-puolustajan luistimesta verkkoon.

Lukko tulitti sarjatulella kohti Heljankoa

Toisessa erässä Lukko pääsi yrittämään kahdesti ylivoimalla, mutta lähes sarjatulesta huolimatta Tappara-vahti Christian Heljanko selvisi kuivin jaloin. Lukon ylivoima oli siis edelleen tehotonta, mutta keskiviikkona tuli sentään laukauksia.

Tapparan ainoasta ylivoimasta ei jäänyt paljon lapsille kertomista, sillä tuossa erikoistilanteessa Lukolla oli paremmat maalipaikat.

Christian Heljanko Lukon peikko

Kolmannessa erässä Lukko loi jälleen paikkoja, mutta Heljanko oli jälleen kerran se Tapparan suurin sankari pitäen maalinsa puhtaana.

Kirvesrinnat saivat ylivoimamahdollisuuden nelisen minuuttia ennen loppua, mutta tulosta eivät saaneet aikaiseksi. Kertaalleen Oskari Setänen nollasi Tomas Zaborskyn. Näin Tappara voitti neljännen kerran yhden maalin erolla.

– Taisteltiin, mutta ei vain saatu onnistumisia, totesi pettynyt Janne Keränen.

– Ei olisi ollut mikään mahdottomuus, että olisi voitettu, mutta näin tällä kertaa, totesi Lukon päävalmentaja Pekka Virta.

Maalit:

13.02 0-1 Antti Erkinjuntti (Matti Järvinen)
16.16 0-2 Otto Rauhala (Joona Luoto,Valtteri Kemiläinen)
17.23 1-2 Aaro Vidgren (Toni Koivisto, Ville Heinola)

Torjunnat:

Lassi Lehtinen: 2+ – + – = 2
Oskari Setänen (16.16): 5+6+10 = 21

Christian Heljanko: 5+13+12 = 30

Jäähyt:

Lukko: 2×2 min

Tappara: 3×2 min

Yleisöä:

3 066

Muut pelit:

HIFK – Pelicans 3-1 (0-0, 1-0, 2-1) voitot: 3-1
HPK – TPS 2-1 (1-0, 0-1, 1-0) voitot: 3-1
Ilves – Kärpät 2-3 je (1-2, 0-0, 1-0, 0-1) voitot: 0-4
Ratkaisu: Jari Sailio 71.25

Teksti: Jouni Mikola
Twitter: @JouniMikola

Comments

comments

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi