Superpesiskausi on jo ovella – Fera saa avaukseen vieraita Seinäjoelta

Superpesiskausi 2018 starttaa helatorstaina 10.5., sarjaan lähtevä Rauman Fera on nuorentunut rajusti. Joukkueesta lähti siis viime kauden päätteeksi monta avainpelaajaa.

Juurikin avainpelaajien lähdön vuoksi Feraa veikkailtiin sarjan avausinfossa jumbotilalle, mutta tämä ei huoleta pelinjohtaja Tuomo Pekkalaa.

– Meille on ihan sama, mitä muut meistä ajattelevat. Katsotaan sitten syksyllä miten kausi on mennyt. Emme kuitenkaan lähde mitenkään uhoamaan ennakkoon, sanaili Pekkala.

Jotain osviittaa Feran iskukyvystä antoi lauantaina Otanlahdessa pelattu Satakunnan aluemestaruusottelu Porin Pesäkarhuja vastaan, sillä tuon ottelun raumalaisjoukkue voitti jaksoin 1-0 (3-2, 0-0).

Mitä sitten pelinjohtaja haluaa nähdä tulevan kesän aikana joukkueensa taholta?

– Haluan ehdottomasti nähdä hyviä pelisuorituksia sekä iloista ja kehittyvää peliä.

Vilma Mäkelä Jyväskylästä Raumalle

Yksi uudistuneen raumalaisryhmän uusista kasvoista on Jyväskylän Kirittäristä saapunut Vilma Mäkelä. Mielellään polttolinjassa pelaava Mäkelä esitti lauantaina muutaman melko näyttävän kopin.

– Pelaan erittäin mielelläni tuossa keskellä, polttolinjassa, sillä siinä saa liikkua paljon sekä lukea peliä, totesi Mäkelä.

Mäkelä pelaa varmuudella raumalaisseurassa alkavan kauden, mutta seuralla on myös optio-oikeus jyväskyläläiseen.

Mäkelä sanoo myös kotiutuneensa erittäin hyvin Raumalle. Tuota kotiutumista on helpottanut se, että Kirittäristä Feraan siirtyi myös Krista Fomin.

Seinäjoki helatorstaina Raumalle

Sarja siis alkaa ylihuomenna torstaina ja avaukseen Topteam-Areenalle saapuu Seinäjoen Maila-Jussit. Raumalaiset tuntevat joukkueesta ennakkoon todella hyvin Ferassa vuoden pelanneen Laura Kerolan sekä kakkospelinjohtaja Juho Luoman, joka toimi viime kaudella Feran Ykköspesisjoukkueen sekä B-tyttöjen pelinjohtajana.

Seinäjokisten kovin vahvistus on ehdottomasti Porista siirtynyt Aino-Kaisa Mantere. Joukkue on myös todella lyöntivoimainen ja ehkä se kovin tykki on Saara Suomalainen.

Teksti: Jouni Mikola
Twitter: @JouniMikola

Comments

comments

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi