Suomen joukkueeseen muutoksia – Kailiala korvaa Väänäsen

Suomen joukkueeseen tuli muutoksia puolivälierän kynnyksellä, kun Joonas Pylsy sekä Tatu Väänänen joutuvat jäämään pois illan ottelusta Slovakiaa vastaan. Pylsy kuntouttaa itseään tulevia otteluita varten ja Väänänen on poissa, koska hän kärsii flunssan oireista.

Väänänen on ohjattu koronatesteihin ja turnaussääntöjen nojalla Suomi on saanut täydentää väliaikaisesti joukkuetta. Väänäsen tilalla illan ottelussa nähdään TPS-hyökkääjä Miko Kailiala. Kailiala on pelannut urallaan 70 miesten maaottelua, tehden niissä 29 maalia ja antanut 20 syöttöä.

Pelinumerolla 87 pelaava Kailiala on ollut mukana MM-kisoissa vuosina 2014, 2016 ja 2018. Hän on voittanut kaksi maailmanmestaruutta ja yhden MM-hopean. Runsaasta kokemuksesta huolimatta suora kisapassi jäi ennen kisoja leimaamatta ja hän nousee kisajoukkueeseen nyt takaportin kautta.

Suomi kohtaa illan puolivälierässä Helsingin Jäähallissa Slovakian kello 18:45 alkavassa ottelussa. Ottelun voittaja jatkaa perjantaina pelattavaan välieräkamppailuun Tshekkiä vastaan.

Teksti: Joni Hildén

Kuva: Salibandyliitto

Comments

comments

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi