Lukko iski avauserässä kiekon neljä kertaa Jukurien verkkoon

Jukurit saapui Raumalle kolmen ottelun voittoputkessa.

Jukurit saapui lauantaina Kivikylän Areenalle kolmen ottelun voittoputkessa, Lukolla oli puolestaan alla kaksi tappiota. Lauantaina sitten putket meni poikki, sillä Lukko vei pisteet maalein 6-3 (4-0, 0-2, 2-1).

– Tänään oli hyvä startti meiltä, Jukurit on luisteleva joukkue. Tämä oli testi meille siitä, että miten homma käsitellään, kun pari kertaa tuli tuossa nokkaan. Vanha sanonta todella pitää paikkansa. että voittaminen on häviämistä mukavampaa,totesi Lukko-luotsi Pekka Virta.

Ottelua ehdittiin pelata vain pari minuuttia, kun Vili Saarijärvi yllätti Eetu Randelinin melko pienestä kulmasta. Pari minuuttia tuosta ja oli Linus Nymanin vuoro toimittaa kiekko Jukurien verkkoon.

Lukko jatkoi maalitehtailuaan viitisen minuuttia ennen erätaukoa, kun Anrei Hakulinen pääsi alivoimalla läpiajoon. Maali oli raumalaisille jo kauden neljäs alivoimamaali. Reilu minuutti ennen taukoa Pavol Skalicky lisäsi Jukurien tuskaa. Tuo maali syntyi puolestaan siirretyn rangaistuksen aikana.

Jukureille onnistumisia

Ottelu oli ylittänyt puolivälinsä, kun Jukurien Jesper Piitulainen onnistui rikkomaan joukkueensa kuparisen. Pari ja puoli minuuttia ennen taukoa Axel Rindell toi mikkeliläiset ylivoimalla kahden maalin päähän.

Erän viimeisillä sekunneilla Skalicky onnistui plokkaamaan Piitulaisen yrityksen siniviivan tuntumassa.

Tolpat kolisivat

Kolmatta erää oli pelattu kolme minuuttia, kun maalinedustalla päivystänyt Toni Koivisto sai nappipassin Nymanilta. Tuossa tilanteessa miehen tarvinnut tehdä muuta kuin laittaa lapa jäähän.

Erän kahdeksannella minuutilla kiekko kävi Lassi Lehtisen vartioiman Lukko-maalin ristikossa, mutta niinhän sitä sanotaan, että tolpat ovat maalivahdin parhaat kaverit. Pari minuuttia myöhemmin puolestaan Aleksi Saarela kilautti tolppia toisessa päässä.

Lukko pääsi pelaamaan erän puolivälin jälkeen kahden miehen ylivoimaa ja siinäkin Saarela kilautti pari kertaa rautoihin. Ottelua oli pelaamatta pari minuutti, kun Joachim Rohdin toi mikkeliläiset kahden maalin päähän, mutta vajaa minuutti myöhemmin Saarela iski puolestaan Lukon kuudennen osuman.

– Lukko oli hyvä tänään ja me olimme kokoajan askeleen perässä. Tänään vastustaja oli liigan huipulta ja antoi myös meille mittarin, että missä mennään, sanaili Jukurien päävalmentaja Marko Kauppinen.

Maalit:

2.10 1-0 Vili Saarijärvi (Linus Nyman, Toni Koivisto)
4.46 2-0 Nyman (Lukas Klok, Miska Kukkonen)
15.03 3-0 Anrei Hakulinen (Sebastian Repo, Saarijärvi)) av
18.50 4-0 Pavol Skalicky (Hakulinen, Julius Mattila) sr
30.33 4-1 Jesper Piitulainen (Anssi Löfman, Jakub Galvas)
37.28 4-2 Axel Rindell (Henri Nikkanen) yv
43.02 5-2 Koivisto (Nyman, Koivistoinen)
58.06 5-3 Joachim Rohdin (Piitulainen)
58.52 6-3 Aleksi Saarela (Daniel Audette, Repo)

Torjunnat:

Lassi Lehtinen: 6+6+6 = 18
Eetu Randelin: 7+ – + – = 7
Sami Rajamiemi (20.00): – +11+11 = 22

Jäähyt:

Lukko: 4×2 min
Jukurit: 5×2 min

Yleisöä:

2 021

Kierroksen muut ottelut:

HPK – HIFK 2-5 (1-0, 0-3, 1-2)
Ilves – KalPa 2-0 (1-0, 0-0, 1-0)
KooKoo – SaiPa 1-3 (0-1, 1-1, 0-1)
TPS – Ässät 4-1 (2-1, 0-0, 2-0)
Kärpät – Tappara 1-4 (1-2, 0-1, 0-1)
Sport – Pelicans 3-2 vl (0-0, 2-2, 0-0, 0-0,1-0)
Ratkaisija: Valtteri Viljanen

Teksti: Jouni Mikola
Twitter: @JouniMikola
Kuva: Jouni Mikola

Comments

comments

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi