Sormusten herrojen kohtaaminen myi nopeasti Äijänsuon täyteen

Hyväntekeväisyyttä tarjolla perjantaina Kivikylän Areenalla. (kuva: Liiga alumni all star)

Raumalla Kivikylän Areenalla järjestetään perjantaina 17.8. Alumni Liiga all star -tapahtuma. Tuossa ns.sormusten herrojen kohtaamisessa nähdään peräti yhdeksän Stanley cup -voitttajaa ja heillä on yhteensä 17 mestaruussormusta. Tuon lisäksi paikalla ovat myös kaikki kolme suomalaista WHA:n Avco-cupin voittanutta pelaajaa.

Päivä käynnistyy kello 12.00 alkavalla yritystapahtumalla, johon sisältyy kello 13.00 starttaava tulevaisuusseminaari.

Yleisötapahtuma käynnistyy kello 17.00 Ilta-Sanomien isännöimällä Kiekkofoorumilla. All Star -ottelu ja taitokilpailu käynnistyvät puolestaan kello 18.30.

Tällaista kattausta ei ole ennen nähty

Raumalla nähdään sellainen kattaus, että moista ei ole tainnut olla milloinkaan ennen suomalaisissa jäähalleissa. Paikalla ovat Stanley cup -voittajista. Jari Kurri, Esa Tikkanen, Reijo Ruotsalainen, Kimmo Timonen, Teemu Selänne, Jere Lehtinen, Ville Nieminen ja Teuvo Teräväinen sekä Antti Raanta. Viimemainittu ei tosin tainnut saada nimeään pokaaliin eikä sitä mestaruussormusta.

WHA-mestareista paikalla ovat puolestaan Porin iso musta eli Veli-Pekka “Vellu” Ketola, Heikki “Hexi” Riihiranta ja Markus Mattsson. Vellu on tuosta kolmikosta ainoa, joka hyppää vielä kaukaloon. Hexi on yksi Liiga-alumni joukkueen valmentajista ja Mattsson puolestaan saman joukkueen GM.

Liiga-alumni kohtaa perjantaina Lukon, TPS:n ja Ässien pelaajsta koostuvan Länsirannikon alumnijoukkueen. Tuossa joukkueessa nousevat tähdet Aleksi Saarela ja Jesperi Kotkaniemi saavat rinnalleen sellaisia nimiä kuin esimerkiksi Erik Hämäläinen, Pasi Peltonen, Jarmo Kuusisto, Mikko Rantanen, Mikko Koivu, Saku Koivu, Tomi Kallio sekä Jari Torkki.

Melkoinen kattaus on Kivikylän Areenalla perjantaina. (kuva: Alumni All Stars)

Kivikylän Areena on loppuunmyyty

Kivikylän Areena myytiin todella nopeasti loppuun ennen perjantaista tapahtumaa. Tapahtuman tuotto menee sekä vähävaraisille juniorikiekkoilijoille sekä liiga-alumniyhdistyksen kautta lopettaneille ja väärälle polulle suistuneille kiekkoilijoille.

Teksti: Jouni Mikola
Twitter: @JouniMikola

Views: 210

Comments

comments

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi