SMJ oli liian kova nuorentuneelle Feralle

Laura Kerola #2 esiintyi edukseen SMJ-paidassa lyömällä yhden ja kotiin hän ehti kahdesti. (kuva: Jouni Mikola)

Rauman Fera avasi superpesiskautensa helatorstaina lähes helteisellä Topteam-Areenalla. Nuori joukkue romahti hyvän ensimmäisen jakson jälkeen kärsien tappion Seinäjoen Maila-Jusseille jaksoin 0-1 (3-3, 1-6).

Raumalaisjoukkeen hahmot ensimmäisellä jaksolla oli kaksi juoksua lyönyt Meea Lehtinen ja kaksi tuonut Vilma Mäkelä. Sisäpelin lisäksi Mäkelä esiintyi edukseen myös ulkopelissä.

– Kyllähän sitä omaan peliin pitää olla tyytyväinen. Tokalla jaksolla me lyötiin paljon laittomia ja siinä meni mahdollisuudet, kommentoi Feran ykköspalkittu Lehtinen.

Seinäjokisten jakson hahmoja puolestaan oli kaksi kertaa kotiutuksessaan onnistunut Aino-Kaisa Mantere. Kotiin seinäjokisilta puolestaan kipittivät Laura Kerola, Netta Rummukainen ja Laura Nurmela.

– Hyvältä tuntuu, kun kausi aloitettiin voitolla. Hieman alussa näkyi hermostuneisuus, sanaili puolestaan SMJ:n ykköspalkittu Rummukainen.

SMJ tyrmäsi heti

Toisen jakson ratkaisu nähtiin heti ensimmäisen vuoroparin aloittavalla, kun Seinäjoki iski siihen peräti neljä juoksua. Mailan varressa heiltä onnistuivat Saara Suomalainen, Mantere, L. Kerola sekä kunnarin lyönyt Rummukainen. Kunnarinsa lisäksi Rummukainen toi kaksi. Kotiin ehättivät myös Nurmela ja L. Kerola.

Feran jakson ainokainen nähtiin ensimmäisen tasoittavalla, kun Lehtinen kotiutti Krista Fominin.

Kolmannen aloittavalla SMJ kaunisteli numeroita vielä kahdella juoksulla, kun Mantere kotiutti Rummukaisen sekä Laura Rajahalme L. Kerolan.

Helatorstain alkuilta osoitti sen, että SMJ on todellakin lyöntivoimainen eikä pelinjohtaja Mikko Hylkilä mitenkään peitellyt joukkueen tavotteita.

– Meidän ehdoton tavoite on, että pelaamme syksyllä mitaleista, latasi Hylkilä

Hylkilä valitteli sitä, että joukkueen ulkopeli ensimmäisellä jaksolla toimi vain osittain, mutta jatkoi myös, että kyllähän nuo kolmostilanteet 4 – 16 osoittvat sen, että Seinäjoki hallitsi peliä.

– Olen todella tyytyväinen, että meillä on sisäpelissä tuollainen ase kuin Netta (Rummukainen), hänen varaansa on hyvä rakentaa, paalutti Hylkilä.

Palkitut:

Fera:
I: Meea Lehtinen
II: Krista Fomin

SMJ:

I: Netta Rummukainen
II: Aino-Kaisa Mantere

Teksti: Jouni Mikola
Twitter: @JouniMikola

Comments

comments

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi