Selänne ei ole ostamassa Jokereita

Jokin aika sitten Jokereiden osaomistaja, kansanedustaja Harry Harkimo ilmoitti, että luopuu helsinkiläisseuran omistuksesta. Hän ei tuolloin suostunut kertomaan, että kenen kanssa niitä neuvotteluita seuran omistajuudesta käy. Huhuissa on pyörinyt myös vahvan Jokeritaustan omaava NHL-legenda Teemu Selänne.

– Ei mua kiinnosta omistajuus, Kalastajatorpan tenniskentältä tavoitettu Selänne paalutti.

Jokereiden toiminnassa mukana olemista ei Selänne silti sulkenut pois, vaikka seuran omistamiseen hänellä ei intressejä olekaan.

– Jossain muodossa ehkä voin lähteä mukaan, mutta en mä kyllä omistajapohjalta ole sillä tavalla kiinnostunut, Selänne totesi.

– Jollakin tavalla siinä toiminnassa voisi olla mukana, mutta tosissaan en ole valmistautunut enkä ole valmis mihinkään päivittäiseen työhön.

Selänne oli pelaamassa lauantaina Bermuda- turnauksessa. Hänen aisaparinaan tänä vuonna pelasi Ilari Filppula. Selänteelle turnaus on ollut yksi vuoden kohokohdista, kun on saanut tavata vanhoja pelikavereitaan.

– Tää on kiva, kun täällä on tosi paljon tuttuja, joita ei muuten näe. Tämä on oikeastaan ainoa keino saada kaikki kasaan ja nauttia kivasta lajista, Selänne mietti.

Bermuda- turnaus on perinteinen jääkiekkoilijoiden tähdittämä tennisturnaus. Mukana on myös muita jääkiekon parissa toimivia sekä lajin lähipiiriin kuuluvia henkilöitä. Turnaus päättyy aina kiekkotähtien yhteiseen illanviettoon.

– Mä uskon, että ne jotka eivät halua voittaa, niin laskevat tunteja että pääsevät saunaan ja juhlimaan, Selänne naurahti.

Teksti ja kuva: Joni Hildén

Comments

comments

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi