SB-Pro murskasi Kooveen – Hietamäet vauhdissa

Nurmijärven SB-Pro pelasi lauantaina vasta kauden ensimmäisen kotipelinsä. Vieraaksi Arkadia Halliin oli saapunut Tampereen Koovee. Hyvin kautensa aloittaneet tamperelaiset olivat tällä kertaa täysin aseettomia nurmijärveläisten todella hyvän hyökkäyspelin edessä. Ottelu päättyi kotijoukkueen 11-3 voittoon.

Ottelun ehdottomat tähdet löytyivät SB-Pro:n kolmosketjusta. Mirja Hietamäki iski hattutempun ja hänen siskonsa Laura antoi syötön kaikkiin kolmeen siskonsa maaleista. Kooveen puolustus oli muutenkin helisemässä, sillä Pro:n hyökkäykset olivat järjestäen todella vaarallisia. Varsinkin ensimmäinen erä oli vieraiden kannalta murheellinen. Kotijoukkue ei säästellyt, kun se iski kipakat alkutahdit ottelulle neljällä maalilla.

Ottelu oli varmasti vaikea SB-Pro:n maalivahdille Tiltu Siltaselle, sillä kotijoukkue pelasi niin paljon hyökkäyspäässä, että Siltasen vartioimaa maalia kohti ei montaa laukausta tullut. Kooveen kaikki kolme maalia syntyivät kotijoukkueen puolustuksen virheistä.

Jos Pro jatkaa näin vakuuttavia otteita tulevissakin otteluissa, niin joukkuetta on todella vaikeaa kammeta pois mestarin valtaistuimelta.

Teksti: Juho Kojima

Comments

comments

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi