Salibandyliitto: Tavoitteena F-Liigan pelien jatkuminen

F-liiga ja Salibandyliitto kutsuivat keskiviikkoiltana kaikki F-liigan miesten ja naisten sekä miesten Divarin joukkueet verkkopalavereihin, joissa keskusteltiin koronan vaikutuksista. F-liigan naisten joukkueiden, F-liigan miesten joukkueiden ja Divarin palavereihin osallistuivat ilahduttavasti melkein kaikki joukkueet.

Tilanne on taloudellisesti nyt kaikille haastava ja joka puolella joudutaan miettimään keinoja tilanteesta selviytymiseksi.

– Vallitsevasta tilanteesta huolimatta pyrimme jatkamaan F-liigaa niin vastuullisesti ja turvallisesti kuin se suinkin on mahdollista, toimitusjohtaja Kimmo Nurminen painottaa.
– F-liigan keskeytyminen koronan takia olisi seuroille kohtalokasta ja taloudellisesti kestämätöntä. Seurojen keskuudessa vallitseva yhteisöllinen ja vastuullinen asenne antaa kuitenkin toivoa, että pystymme jatkamaan F-liigaa vaikka seurojen taloudellinen kantokyky on jo nyt koetuksella merkittävästi vähentyneiden pääsylippu- ja oheistuotemyynnin johdosta.

Illan palaverit olivat varsin onnistuneet, ja niissä mietittiin yhdessä erilaisia lähitulevaisuuden skenaarioita ja niihin varautumista. Etenkin Divarin, jossa tilanne on ollut tähän mennessä karanteeneineen kaikkein hankalin, osalta saatiin aikaan erinomaista keskustelua koronan vaikutuksista.

– Huoli eri osapuolten turvallisuudesta ja terveydestä sekä joukkueiden jäsenten siviilielämän kuten työn ja opiskelun yhdistäminen salibandyyn ovat haastavia tässä tilanteessa, kilpailupäällikkö Ari Vehniäinen vetää yhteen keskusteluissa pinnalle nousseita aiheita.
– Yhteisenä tavoitteenamme on jatkaa sarjan pelaamista vastuullisesti vallitsevissa haastavissa olosuhteissa.

Yllä oleva tiedote on julkaistu 15.10 kello 14:19

EDIT: f-Liigan Koronaryhmä kokoontuu tänään pohtimaan tilannnetta.

Lähde: Salibandyliiton tiedote

Comments

comments

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi