Salibandylegenda Mikko Kohonen eroaa pesäpalloilijavaimostaan – avioliitto kesti alle puoli vuotta

Mikko Kohonen. Kuva: Juha Leskinen

Mikko Kohonen on toiminut salibandyn MM-kisoissa Ylen asiantuntijana.

Salibandylegenda Mikko Kohonen, 42, hakee avioeroa vaimostaan, pesäpalloilijana tunnetusta Susanne Kohosesta (o.s. Ojaniemi), 30. Keski-Suomen käräjäoikeudesta vahvistetaan Sportin Maailmalle, että pari on jättänyt avioerohakemuksen yhdessä käräjäoikeuteen tänä syksynä 7. lokakuuta.

Pari voi hakea lopullista eroa aikaisintaan ensi vuoden huhtikuussa, viimeistään lokakuussa. Parin avioliitto on jäämässä lyhyeksi, sillä urheilijatähdet avioituivat vasta viime keväänä maistraatissa. Varsinaista hääjuhlaa oli tarkoitus viettää syksyllä, jonka tiimoilta pari jakoi yhteishaastatteluja ja hehkutti rakkauttaan eri medioissa.

Yhteishaastatteluissa kaksikko kertoi rakkaustarinansa saaneen alkunsa kesällä 2018 sosiaalisen median kautta, kun Mikko oli reagoinut Susannen tarinaan Instagramissa. Erostaan pari on ollut julkisuudessa vaitonainen, mutta viitteitä siitä on saatu somen kautta. Susanne on poistanut somesta parin yhteiskuvia ja ottanut käyttöönsä aiemman sukunimensä, kun Mikko on tilittänyt Instagram-tilillään mystisesti omaa sinisilmäisyyttään.

Viime päivät ovat saaneet minut kyseenalaistamaan lempisanontani: hyville ihmisille tapahtuu hyviä asioita. Toivon ,että siniset silmäni uskovat siihen taas huomenna. Lähde: Mikko Kohosen Instagram 6.10.2021

Mikolla on aiemmasta liitostaan kolme lasta.

Legendojen joukkoon

Mikko on kunnostautunut tänä viikonloppuna huipentuvissa salibandyn MM-kotikisoissa Ylen asiantuntijana. Lisäksi hänet nimettiin kisojen yhteydessä salibandyliiton Legendat-kategoriaan tunnustuksena upeasta toissakeväänä päätökseen tulleesta pelaajaurasta, jonka aikana hän voitti muun muassa kahdesti MM-kultaa (2008 ja 2010) ja kolmesti Suomen mestaruuden.

Susannen kirkkain kruunu on kaudelta 2017, jolloin hänet valittiin Vuoden pesäpalloilijaksi. Monipuolisen pelaajan ura jatkuu Jyväskylän Kirittärissä, johon hän siirtyi toissakaudeksi  Porin Pesäkarhuista.

Susanne Kohonen. Kuva: Kirittäret

Teksti: Juhamatti Nieminen

Kuvat: Juha Leskinen ja Kirittäret

Views: 4421

Comments

comments

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi