SaiPa teki kovan kaappauksen Jyväskylästä

SaiPa on tehnyt kolmevuotisen sopimuksen Anssi Löfmanin kanssa. Näin siis lappeenrantalaisseuran oma kasvatti palaa neljän JYP-vuoden takaisin kotiin. 29-vuotiaalla Löfmanilla on vyöllään 444 liigaottelua ja niissä on syntynyt 186 (81+105) tehopistettä.

On todella hienoa palata kotikaupunkiin. Kotiinpalaaminen on aivan kirjaimellista, sillä palaan myös omaan tuttuun asuntooni, Löfman sanaili.

Löfman jätti SaiPan kauden 2012 – 2013 jälkeen. Tuo kausi päättyi lappeenrantalaisten osalta villi kortti -kierroksella tappioon HIFK:lle. Löfman uskoo, että hän on varmasti kehittynyt pelaajana. No ainakin pudotuspelikokemusta miehelle on tullut lähes 50 ottelun verran.

On aina hienoa, kun oma kasvatti palaa Lappeenrantaan ja tässä tapauksessa pitkä sopimus on osoitus vankasta sitoutumisesta, totesi SaiPan urheilutoimenjohtaja Antti Tuomenoksa.

Löfman tunnetaan varmana kahden suunnan pelaajana ja hänellä on käyttöä sekä yli- että alivoimapelissä. Hän pystyy pelaamaan sekä keskellä että laidassa.

Tässä tapauksessa tiedämme todella tarkkaan millaisen pelaajan saamme, sillä Jyväskylän vuosíen aikana on tapahtunut kehitystä ja Anssi elää juuri nyt uransa huippuvuosia, Tuomenoksa lisäsi.

Teksti: Jouni Mikola. Twitter: @JouniMikola
Lähde: SaiPan tiedote

Comments

comments

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi