Rovanperästä Toyotan mies?

Jo parina kautena suomalaista ralliyleisöä on ihastuttanut nuoren Kalle Rovanperän huikea vauhti ja ennakkoluulottomuus. Rovanperä palkittiin torstaina Urheilugaalassa vuoden nuori urheilija- tittelillä aivan ansaitusti. Nuoren toisen polven ralliautoilijan uran startti on ollut sen verran huumaava.

– En osannut odottaa tällaista kunniamainintaa. Kyllä se tuntuu tosi hyvältä, Rovanperä iloitsee.

Rovanperä ajoi WRC2- luokassa kolmanneksi ja sijoittui WRC:n kokonaiskilpailussa sijalle 21 kolmella MM-pisteellä. Hän osoitti kauden aikana sellaisia otteita, että on vain ajan kysymys, milloin hän siirtyy isompaan luokkaan.

Jotkut tahot ovatkin jo vaatineet Rovanperälle isompaa kalustoa tulevalle, ensi viikolla alkavalle kaudelle. Hän jatkaa kuitenkin suunnitellusti tulevan kauden vielä WRC2- luokassa, mutta sen jälkeen muutoksia saattaa olla luvassa, sillä keskusteluja on käyty.

– No saattaa niitä olla jonkun kanssa ollut, Rovanperä myöntää.

Nähdäänkö Rovanperä sitten kaudella 2020 Toyotan ratissa? Jos miehen ilmettä voi mitenkään tulkita, kun häneltä kysytään keskusteluista Tommi Mäkisen tai jonkun muun kanssa, niin reagointi voisi viitata jo valmiiseen Toyota- sopimukseen.

Teksti ja kuva: Joni Hildén

Comments

comments

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi