Rovanperä nousi toiseksi – Tyytymätön autoonsa

Rovaniemen MM-rallin toinen kilpailupäivä lähti käyntiin virolaisen Hyundai-kuljettajan Ott Tänakin johdossa.

Ensimmäisellä erikoiskokeella Mustalammella Tänak kasvatti johtoaan, mutta toisella, Kaihuavaaran erikoiskokeella pohja-ajan ajoi Toyotan Elfyn Evans.

Tallikaveri Kalle Rovanperä oli erikoiskokeella kolmas, kutistaen eroa kärkeen 21,2 sekuntiin ja nousten toiseksi. Hyvästä tuloksesta huolimatta nuorukainen ei ollut tulokseen tyytyväinen.

– Menetin liikaa sekunteja. En ole ihan tyytyväinen autoon, en pysty tekemään ihan sitä, mitä haluaisin. Häviän liikaa aikaa, mutta yritän parhaani, Rovanperä totesi WRC-TV:lle toisen erikoiskokeen jälkeen.

Päivän kolmannella erikoiskokeella Tänak otti hieman jälleen eroa Rovanperään ottamalla jälleen pohja-ajan. Huoltoparkkiin tullessaan pettymyksen ääni ei ollut aivan yhtä valtava kuin se oli pätkien AT-pisteillä.

– Ihan ok oli alku. Ei se mitenkään hyvä ollut. Aamupäivällä oli ihan ok, auto vielä jonkin verran aliohjasi, mutta viimeisille saatiin auton balanssia muutettua ja parannettua. Viimeisellä oli jo ihan hyvä fiilis. Toivottavasti se jatkuu samaan suuntaan ja saadaan fiilis hyväksi, Rovanperä pohti.

Iltapäivällä ajetaan vielä sama lenkki kuin aamulla uudelleen.

Teksti: Joni Hildén

Kuva: Toyota Gazoo Racing WRT

Comments

comments

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi