Real Madrid tyrmäsi Juventuksen – Buffon ohitettiin neljä kertaa

Real Madrid antoi Juventukselle oikein isän kädestä voittamalla Cardiffin Millennium Stadiumilla pelatun Mestarien liigan finaalin numeroin 4-1 (1-1). Real Madrid teki näin historiaa voittamalla Mestarien liigan toisena vuonna peräkkäin.

Ensimmäisen puoliajan ekaa kymppiä hallitsi Juventus ja Keylor Navas teki pari paraatipelastusta estäen “vanhan rouvan” maalin syntymisen. Real Madrid sai vähitellen juonesta kiinni ja ottelu oli edennyt 20. minuutille, kun Daniel Carvajal antoi takaviistoon ja Cristiano Ronaldo laukoi pallon suoraan syötöstä Gianluigi Buffonin selän taakse. Epäonnen soturina maalissa oli Juventuksen Leonardo Bonucci, sillä Carvajalin syöttö Ronaldolle muutti suuntaa Juventus-topparista.

Juventus iski seitsemisen minuuttia myöhemmin, kun Mario Mandzukic laukoi pallon saksipotkulla yläkulmaan ja Navas oli tilanteessa voimaton. Ensimmäisellä neljävitosella keltaista katseliavat Juventuksen Paolo Dybala ja Real Madridin Sergio Ramos sekä Carvajal.

Real Madrid jyräsi vanhan rouvan

Toisen puoliajan alkua vei Real Madrid, mutta johtomaali reilun tunnin pelin jälkeen syntyi hieman onnekkaasti. Casemiro laukoi todella kaukaa ja pallo muutti suuntaa Sami Khediran jalasta painuen aivan tolpan juureen. Kolmisen minuuttia myöhemmin Luka Modric keskitti etukulmalle ja sieltä Ronaldo ohjasi pallon verkkoon.

Peli sai lopullisen niittinsä 84. minuutilla, kun Juan Cuadrado ajettiin ulos suoralla punaisella kortilla. Tilanteesta on todettava, että Realin toppari Sergio Ramos kaatui tilanteessa todella teatraalisesti.

Ottelu oli 90. minuutilla, kun Marco Asensio ohjasi vitosen viivalta pallon takakulmaan. Marcelo antoi tilanteessa hyvän keskityksen päätyrajalta.